Po Nikolajaus Karačencovo mirties žmona Liudmila ėmė rūpintis jo draugu

Aktoriaus Nikolajaus Karačencovo našlė Liudmila Porgina iškart po vyro laidotuvių ėmė rūpintis sunkiai sergančiu velionio vyro draugu Nikolajumi Astapovu. Moteris tikina, kad to dar gyvas būdamas prašė jos vyras, negalėjęs palikti savo draugo nelaimėje.

Nikolajus Karačencovas ir jo žmona Liudmila Porgina.<br> Scanpix nuotr.
Nikolajus Karačencovas ir jo žmona Liudmila Porgina.<br> Scanpix nuotr.
Nikolajus Karačencovas ir jo žmona Liudmila Porgina.<br> Scanpix nuotr.
Nikolajus Karačencovas ir jo žmona Liudmila Porgina.<br> Scanpix nuotr.
Nikolajus Karačencovas.<br> Scanpix nuotr.
Nikolajus Karačencovas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 23, 2018, 4:52 PM

Nuo Nikolajaus Karačencovo mirties nepraėjus nei mėnesiui, moteris neketina pailsėti nežiūrint į tai, kad daugiau nei 13 metų rūpinosi savo ligotu vyru. Tuoj po vyro laidotuvių našlė ėmėsi prižiūrėti jo draugą, kaskadininką Nikolajų Astapovą, kuris pateko į didelę avariją, o prieš metus patyrė insultą.

Nikolajus Astapovas anksčiau neretai pakeisdavo Nikolajų Karačencovą pavojinguose filmų epizoduose. Jie bendravo ne tik filmavimo aikštelėse, bet ir laisvalaikiu. Liudmila Porgina pasakojo, jog būtent kaskadininkas lankėsi jų namuose ir padėjo aktoriui atsistatyti.

„Kada vyras pateko į avariją, jis atvyko, treniravo jį, padarė specialų treniruoklį, pakabino kriaušę, kad jis ją muštų. O kai jam pačiam atsitiko nelaimė, Nikolajus jau man pasakė – išgelbėjai mane, išgelbėk ir draugą, kuris negali judėti“, – kalbėjo Liudmila. 

Šiuo metu Liudmila Porgina moka už gydymą bei perka tai, ko reikia. Taip pat ji pasamdė buvusiam kaskadininkui pagalbininką, kuris padeda treniruotis tam, kad šis atsistotų.

Primename, kad Nikolajus Karačencovas mirė spalio 23-ąją. Daugiau nei metus aktorius kovojo su sunkia liga – vėžiu. Po laidotuvių Liudmila Porgina surengė triukšmingus atsisveikinimo pietus su dideliu kiekiu maisto ir alkoholio.

Ji ragino neliūdėti, o laiką skirti bendravimui ir prisiminimamas apie velionį. Aktoriaus našlė tai darė tvirtindama, kad tokia buvo paskutinė jos vyro valia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.