Paaiškėjo, kodėl Meghan Markle atsisako dalyvauti geriausios draugės vestuvėse

Pirmąjį kalendorinės žiemos savaitgalį Indijoje – neeilinė šventė. Vos po dviejų mėnesių draugystės susižadėję įsimylėjeliai – Bolivudo gražuolė Priyanka Chopra (36) ir JAV atlikėjas, poproko grupės „Jonas Brothers“ narys Nickas Jonas (26) – ketina tuoktis Džodhpure.

Meghan Markle.
Meghan Markle.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2018, 9:31 AM

Žiniasklaida ir vestuvių aptarinėtojai turės ką veikti – vestuvių puotoje žvilgsniai kryps ne tik į jaunavedžių vestuvinį įvaizdį, šventinės vakarienės meniu, bet ir svečius, tarp kurių tikimasi sulaukti ir britų karališkosios šeimynos atstovų.

Būtent Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle yra ne tik buvusi P.Chopros kolegė iš laikų, kuomet jos abi savo karjerą kūrė kino industrijoje, bet ir viena geriausių būsimos nuotakos draugių.

Deja, ypatingoje šventėje M.Markle nepasirodys dėl savo nėštumo. „Meghan stengiasi kuo mažiau keliauti dėl savo nėštumo, bet Priyanka ir Nickas yra ypatingai laimingi, nes jų artimiausi draugai ir šeimyna Indijoje kartu švęs jų santuokos pradžią“, – pranešė šaltinis.

Jei M.Markle vis dėlto būtų apsisprendusi dalyvauti draugės bei buvusios kolegės šventėje, tikėtina, jog ji taptų viena iš pamergių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.