Su negyvu savo kūdikiu ant rankų įsiamžinusi garsi Rusijos manekenė papasakojo apie tragediją

Rusų modelis Jana Jatskovskaja (27 m.) yra puikiai žinoma modelių pasaulyje, be to, tamsiaplaukė gražuolė yra socialinio tinklo žvaigždė. Instagrame ji demonstruoja savo pavydėtiną gyvenimą, kurį seka virš 780 tūkstančių gerbėjų.

 Jana Jatskovskaja įsiamžino su negyvu kūdikiu.<br> Instagramo nuotr.
 Jana Jatskovskaja įsiamžino su negyvu kūdikiu.<br> Instagramo nuotr.
 Instagramo nuotr.
 Instagramo nuotr.
 Jana Jatskovskaja.<br> Instagramo nuotr.
 Jana Jatskovskaja.<br> Instagramo nuotr.
 Šeima ilsėjosi Maldyvuose.<br> Instagramo nuotr.
 Šeima ilsėjosi Maldyvuose.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 2, 2018, 11:13 AM

Jana gyveno kupina laimės – netrukus turėjo gimti antras vaikelis. Tačiau skaičiuojant paskutinius mėnesius iki kūdikio gimimo, šeimą sukrėtė skaudi drama. 

Tuomet, kai Jana laukėsi šeštą mėnesį, ji, jos vyras ir trejų metukų dukra išvyko į kelionę pailsėti. Ir čia įvyko nelaimė: J.Jatskovskaja prarado vaiką.

Nepaisant baisios tragedijos, Jana nusprendė negyvo sūnaus nuotrauka pasidalinti socialiniame tinkle.

„Gimė ryte mūsų didvyris Saša. Greitai aš pasidalinsiu savo istorija. Ne, aš nedariau valymo ir negulėjau ligoninėje. Čia ta priežastis, kuri nutiko mažyliui. Buvo įtempta virkštelė ir susisuko į mazgą. Bet apie tai vėliau“, – rašė ji.

Pasidalijusi akimirka, kurioje moteris laiko ant rankų negyvą vaiką, Jana norėjo parodyti, kad daugelis moterų susiduria su panašiomis tragedijomis. Todėl reikia susivienyti ir daugiau kalbėti apie tai.

Tai buvo lemtinga kelionė į Maldyvus. Atvykusi ilsėtis, Jana pajautė, kad mažylis pilve nejuda. Modelis tuoj pat kreipėsi į vietinę ligoninę. Paaiškėjo, kad kūdikio širdelė neplaka. 

J.Jatskovskaja vis dar negali patikėti, kad jų šeimoje įvyko tokia baisi nelaimė. 

„Aš niekam neatidaviau berniuko ir niekas jo iš manęs nepaėmė. Mano gimdymo niekas nepriėmė... Pagimdžiau namuose ir jį palaidojome, nes jis yra mūsų šeimos narys“, – rašė ji ir pridėjo, kad sūnus jų šeimą saugo iš dangaus.

Apie šeimos pagausėjimą Janą sužinojo septintą nėštumo savaitę. Kaip paaiškėjo, ji pastojo praėjus vos mėnesiui po krūtinės operacijos. Tuomet nežinodama apie naują gyvybę, Janą lankėsi pas kosmetologes, laikėsi įvairiausių dietų. 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?