Latvijos milijonierius J. Krūminis paatviravo apie prabangų jubiliejų, kuriame – ir M. Galkinas

Latvijos milijonierius Julius Krūminis gruodžio viduryje Rygos latvių draugijoje surengė grandiozinį vakarėlį savo 75-mečio proga. Jame dalyvavo Ainaras Šleseras, Vitalijus Gavrilovas, Aleksandras Šenkmanas ir kiti, rašo portalas „rus.tvnet.lv“.

 Julius Krūminis (kairėje) ir Ala Pugačiova su Maksimu Galkinu.<br> Stopkadras ir scanpix nuotr.
 Julius Krūminis (kairėje) ir Ala Pugačiova su Maksimu Galkinu.<br> Stopkadras ir scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br> Scanpix nuotr.
 Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br> Scanpix nuotr.
 Julius Krūminis.<br> Stopkadras.
 Julius Krūminis.<br> Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 31, 2018, 4:29 PM

Svečiams dainavo Laima Vaikule, juos linksmino šoumenas Maksimas Galkinas. Apie tai, kiek kainavo pasikviesti Rusijos humoristą, J.Krūminis papasakojo gruodžio 27 dieną vaizdo pokalbyje, kurį paviešino portalas „Apollo.lv“. Jūsų dėmesiui – šio pokalbio ištraukos.

„Maksimą Galkiną aš pažįstu nuo 2001 metų. Tada aš surengiau savo rančoje Baltežeryje didelį vakarėlį. Buvo didelis balius, atvažiavo Ala Pugačiova, M.Galkinas, kuris dar nebuvo toks garsus, jis buvo ką tik atėjęs į estradą. Tada su juo ir susipažinau.

Jis man pasakė: „Noriu pasistatyti tokį pat namą, man jis patinka“. Bet pasistatė visiškai kitokį, panašų į rūmus“, – prisimena J.Krūminis.

Pasak J. Krūminio, jo viešbutyje „Alvine“, kuris yra Jūrmaloje, vasarą dažnai lankydavosi įžymybės. M.Galkinas su A.Pugačiova svečiavosi ten tris vasaras, buvo apsistoję taip pat Nikolajus Baskovas ir Filipas Kirkorovas.

Pasakodamas apie jubiliejų, J.Krūminis prisipažino: „M.Galkino pasirodymas truko beveik valandą. Jis pasiruošė specialiai mano sukaktuvėms, skaitė ištraukas iš mano knygos – apie Jurkanį, kaip aš nušvilpiau iš jo tėvo apatinius drabužius, ir daug kitų fragmentų ... Jis išmoko visą frazę latviškai.

M.Galkino pasirodymas visiems buvo staigmena. Jo grafikas įtemptas: gruodžio 14 dieną jis buvo Leningrade (Sankt Peterburge. – Red.) , 15-ą buvo pas mane, o sekmadienį išvyko į Maskvą“.

Į klausimą, kiek kainuoja pasikviesti M.Galkiną į jubiliejų ir apskritai ar teko mokėti, J.Krūminis atsakė:

„Pasakysiu sąžiningai, šį kartą M.Galkinas man padovanojo pasirodymą, jis neleido man mokėti...“

„Aš ruošiausi jubiliejui pusmetį, jis buvo skirtas – kaip ir mano knyga – mano vaikams ir anūkams, – pabrėžia J.Krūminis. – Keturios kameros filmavo mus iš visų pusių.

Šio filmo premjera planuojama po 30–40 metų, kada mano vaikai sulauks mano amžiaus. Ir kada vaikaičiai taps suaugę ir turės savo vaikus – ir jie pamatys savo senelį. Todėl buvo surengtas toks balius“.

O štai portalas „gazeta.ru“ praneša, kad brangiausia Rusijos artiste naujamečiuose verslo vakarėliuose šiais metais tapo Ala Pugačiova. Norėdami pamatyti gyvai dainuojančią primadoną savo vakarėlyje turėsite pakloti nuo 350 tūkst. eurų. Grupės „Leningrad“ lyderis Sergejus Šnurovas sutiks surengti koncertą ne mažiau kaip už 150 tūkst. eurų.

Rusų popmuzikos karalius Filipas Kirkorovas atsidūrė tik trečioje vietoje tarp daugiausiai uždirbančių privačiuose verslo vakarėliuose artistų: užmokestis už jo pasirodymą scenoje – nuo 100 tūkst. eurų.

Šiandien populiarios žvaigždės – Svetlana Loboda, Nikolajus Baskovas, Basta ir grupė „Bi-2“ – kainuos 50–70 tūkst. eurų, o Dima Bilanas, Sergejus Lazarevas, Diana Arbenina, Maksas Barskich ir grupė „Vremia i steklo“ užsakovui atsieis 25–35 tūkst. eurų.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.