Holivude meilė – ir karjeros garantas

Dar neseniai aktoriai britas Robertas Pattinsonas (32 m.) ir amerikietė Kristen Stewart (28 m.) buvo vadinami idealia pora. Dabar abu susižavėjo modeliais. R.Pattinsonas – tėvynaine Suki Waterhouse (26 m.), K.Stewart – iš Belgijos kilusia Stella Maxwell (28 m.).

 Robertas Pattinsonas.
 Robertas Pattinsonas.
Suki Waterhouse sėkmingai siekti karjeros padeda ir santykiai su Robertu Pattinsonu.<br>AP
Suki Waterhouse sėkmingai siekti karjeros padeda ir santykiai su Robertu Pattinsonu.<br>AP
Stella Maxwell.
Stella Maxwell.
 Kristen Stewart.
 Kristen Stewart.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 4, 2019, 9:23 AM

Nors ir šviesiaplaukės, Suki ir Stella priklauso skirtingam moterų tipui. Bet abi turi vieną panašų bruožą: mezga romanus su žmonėmis, kurie gali stumtelėti juos karjeros laiptais aukščiau.

Ar taip modeliai elgiasi atsitiktinai, ar tai tik laimingas atsitiktinumas?

Apie Didžiosios Britanijos modelį garsiai prabilta 2013-aisiais. Ir tai ne jos, o fotografų nuopelnas. Į vieną kino ceremonijų S.Waterhouse atėjo su Holivudo aktoriumi Bradley Cooperiu.

Tuo metu jam buvo 38-eri, jo mylimajai – 17 metų mažiau. Abu gimę tą pačią dieną – sausio 5-ąją.

Kai po pasaulio žiniasklaidą pasklido informacija apie amerikiečių aktoriaus ir britų modelio santykius, S.Waterhouse vienas po kito užplūdo reklaminiai mados namų pasiūlymai.

Po pažinties su B.Cooperiu prasidėjo ir Suki kino karjera. Ji suvaidino filmuose „Mergina, kuri išrado bučinius“, „Insurgentė“ ir kt. Britų modelio vaidmenų sąrašas kasmet pasipildo vis naujais filmais.

Nepaisant idiliškų – bent taip atrodė iš šalies – santykių, B.Cooperis ir S.Waterhouse nenuėjo iki altoriaus. Po dvejų metų draugystės jų partnerystė nutrūko.

Vakarų žiniasklaidos teigimu, Bradley pajuto, kad Suki susirūpinusi tik savo karjera. Dabar amerikiečių aktorius laimingas su kitu modeliu ruse Irina Shayk. Uždariausia vadinama Holivudo pora susilaukė dukrelės.

S.Waterhouse bendrauja su kitu aktoriumi – R.Pattinsonu.

Dar iki tol, kol pasaulį apskriejo informacija apie Suki ir Roberto santykius, britų modelio darbų sąrašą papildė filmavimasis prekės ženklo „Twinset“ reklamos kampanijoje.

Dabar šias nuotraukas ypač kruopščiai apžiūrinėja ir analizuoja R.Pattinsono talento gerbėjai. Ir, žinoma, kitų garsių mados ženklų atstovai, svajojantys britų modelį pasikviesti į savo projektus.

Vienas pastarųjų ryškių S.Maxwell darbų tapo „Pinko“ rudens ir žiemos kolekcijos fotosesija. Čia modelis pozuoja keraminio leopardo draugijoje.

Be „grobuoniškos“ temos neapsieina ir asmeninis Stellos gyvenimas. Nors jos išvaizda – nekaltos merginos, ji jaučia naudingas partnerystes.

Iš pradžių seksualiam modelio žavesiui neatsispyrė JAV dainininkė ir aktorė Miley Cyrus. 2015-aisiais abi šviesiaplaukes siejo trumpalaikiai romantiški santykiai.

Tais pačiais metais prekės ženklas „Victoria’s Secret“ paskyrė Stellą savo „angelu“. Ji iki dabar turi šį statusą.

„Angeliškus“ karjeros skrydžius modeliui S.Maxwell garantuoja jos dabartinė mylimoji aktorė K.Stewart.

Apie jų romaną tapo žinoma 2016 m. gruodį, o jau 2017-ųjų pavasarį pora pradėjo gyventi kartu S.Kristen namuose Los Andžele.

Abiejų gražuolių bičiuliai žiniasklaidai patvirtino, kad Kristen tikrai rimtai įsimylėjusi.

Ką labiau įsimylėjusi S.Maxwell – K.Stewart ar šlovę, geriau žino tik ji pati.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.