Dėl gyvybės kovojančio Michaelio Schumacherio ašaros užminė mįslę

Sausio 3-ąją geriausias visų laikų „Ferrari“ lenktynininkas atšventė 50-ąjį gimtadienį. Tačiau jau penkerius metus Michaelio Schumacherio šeimoje šventės kiek kitokios.

 M. Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
 M. Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
 M. Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
 M. Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
 M. Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
 M. Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 5, 2019, 5:58 PM, atnaujinta Jan 5, 2019, 6:33 PM

2013-aisiais septyniskart „Formulės-1“ čempionas pateko į nelaimingą incidentą Prancūzijos Alpėse. Slidinėdamas vyras atsitrenkė i uolą ir patyrė sunkią galvos traumą. Tuomet sportininko gyvybę išgelbėjo šalmas.

Po incidento M. Schumacherio šeima beveik nesuteikė jokios informacijos apie lenktynininko sveikatos būklę. 2014-aisiais buvo žinoma, kad vyras pabudo iš komos, o po dviejų metų jo advokatas patvirtino, kad Michaelis tikrai negali vaikščioti.

Taip pat yra oficialiai patvirtinta, jog iš ligoninės Prancūzijoje sportininkas buvo parvežtas į šeimos rezidenciją, esančią Šveicarijoje, ant Ženevos ežero kranto.

Nors vokiečio artimieji stengiasi kuo daugiau apsaugoti Michaelio privatumą, šalies ir užsienio žiniasklaida dažnai pateikia nepagrįstų faktų, kaip antai staiga pagerėjusi lenktynininko būklė, atsiradęs gebėjimas vaikščioti, kalbėti bei daugelį kitų.

Neseniai buvo paskelbta informacija, teigianti, kad legendinis lenktynininkas jaučiasi gerai. Šaltinių duomenimis, tokias žinias išdavė vyro giminaičiai.

Anot jų, sportininkas gali rodyti emocijas. Prancūzijos leidinyje buvo rašoma, kad vežimėlyje prieš gamtos panoramą sėdintis Michaelis dažnai negali suvaldyti ašarų. Yra manoma, jog ašaras vokiečiui sukelia įspūdingi vaizdai.

Vis tik, šio fakto Schumacherio artimieji nepatvirtino, tad nėra neaišku, ar tai nėra tik dar viena spekuliacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.