„Amazon“ vadovas Jeffas Bezosas skiriasi su žmona

JAV internetinės prekybos milžinės „Amazon“ generalinis direktorius Jeffas Bezosas ir jo žmona MacKenzie nutarė nutraukti 25 metus trukusią santuoką, sakoma trečiadienį jų paskelbtame bendrame „Twitter“ pranešime.

 Feffas Bezosas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
 Feffas Bezosas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
 Feffas Bezosas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
 Feffas Bezosas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
 Feffas Bezosas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
 Feffas Bezosas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 9, 2019, 7:16 PM

„Norime, kad žmonės žinotų apie vieną įvykį mūsų gyvenime“, – parašė 54 metų verslininkas, laikomas turtingiausiu pasaulyje žmogumi, ir jo 48 metų sutuoktinė, jau kurį laiką gyvenę atskirai.

„Kaip žino mūsų šeima ir artimi draugai, po ilgo meilės tyrinėjimų ir bandomojo išsiskyrimo laikotarpio nusprendėme skirtis ir toliau tęsti savo bendrą gyvenimą kaip draugai“, – sakoma poros pranešime.

Bezosai pareiškė, kad po 25 metus trukusio gyvenimo kartu jaučiasi „neįtikėtinai laimingi“, ir pažadėjo toliau palaikyti glaudžius ryšius vienas su kitu, taip pat su artimais draugais ir tėvais.

„Etiketės gali būti skirtingos, bet liekame šeima ir branginami draugai“, – sakoma tviterio žinutėje.

MacKenzie Bezos yra išleidusi dvi knygas, įskaitant psichologinį romaną „Liuterio Olbraito išbandymas“ apie iššūkius, patiriamus Kalifornijos mieste Sakramente gyvenančio tėvo ir jo šeimos po žemės drebėjimo.

Ji buvo viena pirmųjų darbuotojų, priimtų „Amazon“ po bendrovės įkūrimo. 2014 metais M. Bezos įkūrė kovos su patyčiomis organizaciją „Bystander Revolution“.

Pora, dabar turinti keturis vaikus, susipažino dirbdama rizikos draudimo fonde „D. E. Shaw & Co.“, dar prieš J. Bezosui įkuriant „Amazon“.

Žurnalas „Forbes“ ir naujienų agentūra „Bloomberg“ įvardija Jeffą Bezosą turtingiausiu žmogumi pasaulyje. Jo kapitalas vertinamas 137 mlrd. JAV dolerių (apie 120 mlrd. eurų).

„Amazon“ šią savaitę pralenkė „Microsoft“ ir pagal rinkos kapitalizaciją tapo didžiausia pasaulyje įmone, kurios akcijomis yra viešai prekiaujama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.