Meghan Markle rado išeitį, kaip apeiti karališkąjį protokolą: grįš prie aktorystės

Praeityje karjerą aktorystėje kūrusi Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (37 m.) tapusi britų karališkosios šeimos atstove, regis, labiausiai gailisi netekusi galimybės siekti aukštumų profesinėje srityje.

Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 1, 2019, 9:31 AM

Atsisakyti trumpučio vaidmens seriale „Force Majeure“ moteriai buvo daug sunkiau, nei, pavyzdžiui, galimybės naudotis socialiniais tinklais.

Šaltiniai praneša, kad Sasekso kunigaikštienė ieško būdų, kaip sugrįžti į aktorystės kelią ir, rodos, karališkoji šeima tokį šansą jai suteikė.

M.Markle tapo Didžiosios Britanijos Nacionalinio teatro globėja: hercogienė prisiims atsakomybę už bendravimą su rėmėjais ir teatro plėtrą.

Leidinys „People“ išsiaiškino, jog šios pareigos – ne viskas. Meghan Markle taip pat dalyvauja teatro aktorių trupės meistriškumo pamokų organizavime.

Negana to, pirmosios atžalos besilaukianti moteris planuoja dalyvauti jose ir pati.

Tiesa, tai  – geriausias ir pats neskausmingiausias būdas suteikti M.Markle šansą iš naujo pabūti aktorės kailyje, negana to, pačiame aukščiausiame profesionalų lygyje ir be nereikalingo žiniasklaidos dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.