Užkulisiuose po koncerto netikėtai mirė Rusijos reperis Decl

Netikėta mirtis ištiko 35 metų reperį Decl, kurio tikrasis vardas – Kirilas Tolmackis. Atlikėjo prodiuseris Pavelas Belenecas patvirtino atlikėjo mirtį ir pranešė, jog reperiui sustojo širdis.

Reperis Decl.<br>Instagramo nuotr.
Reperis Decl.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2019, 12:26 PM, atnaujinta Feb 3, 2019, 1:08 PM

Naktį atlikėjas koncertavo Iževske, vietinio verslininko gimtadienio šventėje, o nulipęs nuo scenos persikėlė į užkulisius. 

Dėl apkrovos jo būklė staigiai pablogėjo – vyrą ištiko mirtis. „Šiandien jis pasirodė Iževske. Po pasirodymo nuėjo į grimerinę, po poros minučių jam pasidarė bloga. Preliminari informacija – jam sustojo širdis ir jis numirė“, – sakė P.Belenecas.

Instagrame savo istorijos versiją aprašė kavinės „Posh Lounge“ šeimininkė bei gimtadienį šventusio verslininko žmona Adelija Usmanova.

Moteris buvo viena pirmųjų, kuri pamatė, kas vyko užkulisiuose.

„Taip, mano vyro jubiliejuje pasirodė Decl. Jis atsidavė visu šimtu procentų. Jo nuotaika buvo nuostabi! Aš atėjau į grimerinę, jog pasakyčiau didelį, žmogišką ačiū.

Aš užaugau su jo dainomis. Po koncerto jis pasijautė blogai. Mes iš karto iškvietėme greitąją pagalbą. Po to – reanimacija. Mes padarėme viską, kas įmanoma. Tai buvo netikėta ir tapo šoku visiems“, – pasidalijusi nuotrauka iš paskutinio atlikėjo pasirodymo rašė moteris.

Pasirodymo organizatoriai jau davė parodymus tyrėjams. K.Tolmackis, jų žodžiais, sveikatos būkle nesiskundė.

Atlikėjas į pasirodymo vietą atvyko 18:00 val. vietos laiku, pajungė aparatūrą, po to porai valandų nuvyko pailsėti atgal į viešbutį. Atvykęs į klubą jis paprašė stiprios kavos ir iš karto lipo į sceną.

Po pasirodymo Kirilas pasakė, jog jam stipriai skauda kairįjį petį ir paprašė nuskausminamųjų. Jam jau buvo prasidėjęs širdies priepuolis, bet organizatoriai tai suprato gerokai per vėlai. 

Žinomas reperis savo karjerą pradėjo 90-ųjų pabaigoje. 2000-aisiais atlikėjas išleido debiutinį albumą, kuris netrukus tapo vienu geriausiai parduodamu Rusijoje, o kūriniai „Ašaros“, „Kraujas, mano kraujas“ bei „Laiškas“ netrukus tapo hitais.

Netikėtai miręs vyras buvo sukūręs šeimą, augino paauglį sūnų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.