Gogenas Solncevas realybės šou dalyvėms rėžė: „Vėliau dauguma tampa prostitutėmis“

Rusijos pramogų verslo atstovas Gogenas Solncevas (38 m.) išreiškė aštrią kritiką realybės šou „Namas–2“ dalyvėms.

Jekaterina Tereškovič ir Gogenas Solncevas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Jekaterina Tereškovič ir Gogenas Solncevas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2019, 9:51 PM

Skandalingasis vyras tikina, kad didžioji dalis projekte pasirodžiusių moterų po filmavimų pradeda teikti intymias paslaugas ir to visai nesigėdija.

Jo nuomone, moteriškosios lyties atstovės tiesiog nesupranta, kaip atsiradusį populiarumą išnaudoti savo naudai, tad pasirenka tokį kelią.

Turbūt nedaugelis prisimena, kad G.Solncevas buvo realybės šou „Namas-2“ dalyvis. Projekte jis pasižymėjo keliais konfliktais ir skandalingu elgesiu.

Vėliau vyras pradėjo rodytis televizijos ekrane, bet jo vardas imtas dažniau linksniuoti praėjusiais metais, kuomet šis vedė 25-eriais metais vyresnę mylimąją Jekateriną Tereškovič (63 m.).

G.Solncevas, nors ir kritikuoja šiuolaikinius televizijos projektus, aktyviai dalyvauja laidų filmavimuose ir nevengia atvirai aptarinėti santykių su vyresne žmona.

Pokalbio su žurnalistais metu jis papasakojo populiaraus projekto paslaptis.

„Po „Namas-2“ dauguma tampa prostitutėmis, intymių paslaugų svetainėse publikuojamos jų asmeninės nuotraukos. Jos „pasidaro“ krūtinę, pasididina lūpas ir pardavinėja save jau dviem – trim tūkstančiais brangiau“, – sakė G.Solncevas.

Vyro žodžiais, jis žino merginas, kurios specialiai dalyvauja panašiuose projektuose – tikisi pakelti savo kainoraštį bent keliais tūkstančiais rublių.

Gogenas pabrėžia, jog pats yra dažnai kritikuojamas, neva, žinomumą pasiekė „per lovą“. Tokią nuomonę jis kategoriškai neigia.

„Į tokią kritiką aš visada atsakau: „Duokite man nors vieną patalynę, aš ne prieš. Man niekada niekas nesiūlė“, – tikino vyras.

Vyro nuomone, daugelis žmonių po to, kai jų gyvenimai pradeda dominti kitus, nesupranta, kaip tai išnaudoti savo naudai, tad dažnai daro neteisingus žingsnius.

„Tvarkinga mergina niekada nepardavinės savo kūno. Daugelis man pasakys, kad laikai pasikeitė, bet, atleiskite, žmonės nesikeičia“, – mano G.Solncevas.

Pokalbio su žurnalistais metu Gogenas papasakojo, jog dar viena televizijos šou dalyvė papasakojo jam apie sėkmingą pažintį su oligarchu, kuris ją „išsinuomojo“ ir pasiūlė pasiplaukiojimą įspūdinga jachta. 

Kelionės, regis, būta ypatingos – po to turtuolis moteriai pasiūlė tapti šio žmona.

G.Solncevui tokie jaunų moterų poelgiai kelia pyktį ir jis meile už pinigus netiki – mano, kad turtais besišvaistantys vyresnio amžiaus vyrai galiausiai vėl ieškos jaunesnės mylimosios...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.