Penio didinimo operacijos metu mirė deimantais prekiavęs milijardierius

Neseniai žiniasklaidą pasiekė liūdna naujiena – mirė garsus deimantais prekiavęs milijardierius Ehudas Arye Laniado (65 m.). Vyras mirė dėl komplikacijų, patirtų penio didinimo operacijos metu. Šaltinių duomenimis, jam sustojo širdis.

 Milijardierius skaudžiai išgyveno kompleksus, sukeltus jo mažo ūgio.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Milijardierius skaudžiai išgyveno kompleksus, sukeltus jo mažo ūgio.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-08 20:01

Belgijos ir Izraelio pilietybę turėjęs verslininkas intymią operaciją darėsi klinikoje, įsikūrusioje Paryžiuje. Viešumoje dažnai jis nesirodė. Manoma, kad prie to prisidėjo finansiniai nemalonumai.

Dar 2013-aisiais vyras buvo apkaltintas dėl mokesčių slėpimo iš Kongo ir Angolos importuojant deimantus. E. A. Laniado kaltino Belgijos vyriausybė. Mat verslininko kompanija „Omega diamonds“ yra įsikūrusi šioje šalyje, Antverpeno mieste, kuriame veikia daugiausia deimantų prekybininkų pasaulyje.

Kalbama, jog milijardierius kentėjo nuo kompleksų, sukeltų jo žemo ūgio. Vienas iš jo senų draugų, kuris norėjo išlikti anonimas, teigė, kad Ehudas buvo vadinamas argentiniečiu, nes buvo panašus į mažaūgį tango šokėją.

Taip pat yra žinoma, kad milijardierius niekuomet nestudijavo universitete. Visgi, išsilavinimo stoka jam nesutrukdė tapti vienu geriausių neapdorotų deimantų vertinimo ekspertu pasaulyje. E. A. Laniado deimantais puošėsi tokios įžymybės, kaip Melania Trump, Kim Kardashian bei Beyonce. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.