Legendinė atlikėja Sofija Rotaru nyksta akyse: susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis

Pastaruoju metu Rusijos legendinė dainininkė Sofija Rotaru (71 m.) susiduria su sunkiomis sveikatos problemomis. Užsienio žiniasklaidoje paviešintos jos nuotraukos, kuriose ji atrodo pavargusi, išblyškusi ir išsekusi.

 Sofija Rotaru.<br> Scanpix nuotr.
 Sofija Rotaru.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2019, 9:19 PM, atnaujinta Mar 29, 2019, 10:29 AM

2018 metų vasaros pabaigoje po koncerto Ufos mieste Sofija pasijuto labai blogai. Aktorė buvo nedelsiant išvežta į ligoninę, kur jai buvo suteikta pirmoji pagalba.

Netrukus dainininkė savo gerbėjus nuramino, teigdama, kad jaučiasi puikiai. Ji buvo paleista iš ligoninės, o jos būklė stabilizavosi. 

Tačiau naujos Sofijos nuotraukos, kurias paskelbė portalas eg.ru, apie jos būklę sako visai ką kita. Pranešama, kad S.Rotaru atliekamas chemoterapijos kursas ir tai išsekino atlikėjos organizmą.

Sofija kovoja su tuberkulioze, kurią diagnozavo, kai jai tebuvo 27-eri. Tuomet liga nebuvo iki galo išgydyta, todėl jai tenka kartoti gydymo kursą. Jos artimieji šių žinių nekomentuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.