Tomas Cruise'as uždraudė Nicole Kidman dalyvauti sūnaus vestuvėse

Garsiausi Holivudo aktoriai Tomas Cruise'as (56 m.) ir Nicole Kidman (51 m.) santuokoje praleido vienuolika metų. Buvę sutuoktiniai turi du įvaikintus vaikus: 26-erių dukrą Isabellą ir 24-erių sūnų Connorą, kuris netrukus susituoks su savo išrinktąja Silvia.

 Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as.<br> Scanpix nuotr.
 Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-31 10:24

Tačiau užsienio žiniasklaida praneša, kad Nicole šiose vestuvėse nedalyvaus. Šią šventę ji praleis ne savo valia. Skelbiama, kad dėl viso to kaltas ne kas kitas, o T.Cruise'as.

„Tomas to paprašė Connoro, o šis sutiko“, – skelbia šaltinis.

Anot šaltinių, sūnus visiškai pasitiki savo tėvu, be to, kaip ir Tomas, Connoras ir jo sesuo Isabella panirę į scientologiją. 

Tuo tarpu Nicole yra priešiškai nusiteikusi prieš Scientologų bažnyčias, jų tikėjimą. Būtent todėl iširo N.Kidman ryšys su šeima.

Nicole kartu su vyru dainininku Keithu Urbanu augina dvi biologines dukras – Sunday Rose (10 m.) ir Faith Margaret (8 m.). Viešumoje ji visuomet pabrėžia tik dabartinės savo šeimos svarbą.

„Tai pernelyg asmeniškas klausimas. Bandau juos apsaugoti nuo visuomenės. Esu 150 procentų įsitikinusi, kad visą savo gyvenimą atiduosiu vaikams – tai mano užduotis.

Jie patys priima visus sprendimus. Jie pasirinko scientologiją. Bet mano, kaip motinos darbas, yra juos mylėti“, – apie įvaikintus vaikus sakė N.Kidman.

 

 

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.