Kelis persileidimus patyrusi dainininkė Pink: „Nekenčiau savo kūno“

Populiarioji dainininkė Pink (39 m.) ir motokroso sportininkas Carey Hart neseniai atšventė nėriniuotas vestuves – prieš trylika metų jiedu vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Per šį laiką porai gimė du vaikai – dabar jau septynerių dukra Willow ir sūnus Jamesonas (2 m.). Tačiau prieš sukuriant šeimą, atlikėjos gyvenime buvo visko.

 Dainininkė Pink su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Pink su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Pink.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Pink.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Pink su vyru.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Pink su vyru.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 1, 2019, 7:30 PM

Prieš tapdama mama, Pink išgyveno ne vieną persileidimą. Apie sunkią gyvenimo patirtį ji papasakojo leidiniui „USA Today“. 

Prieš kelias dienas dainininkė išleido savo naują albumą „Hurts 2B Human“. Pink teigė, kad į jį sudėjo visą savo gyvenimo patirtį. Vienoje dainoje ji kalba apie laikus, kai būdama septyniolikos nekentė savo kūno.

„Mano kūnas visada buvo stiprus ir lankstus, tačiau būdama septyniolikos aš patyriau persileidimą. Aš norėjau to kūdikio. 

Bet kai taip atsitinka jaunai merginai ar moteriai, atrodo, kad nekenti savo kūno, atrodo, kad jis tampa sugadintu ir nedaro to, ką lyg ir turėtų daryti“, – jautriai sakė ji.

Tačiau ties tuo viskas nesibaigė. Pink užsiminė, kad vėliau sekė ir dar keli persileidimai. Kad užkirstų kelią blogiems prisiminimams, dainininkė apie tai rašo dainas.

„Manau, kad svarbu kalbėti apie tai, ko gėdijatės. Svarbu išsakyti, kaip jaučiatės ir kokie iš tikrųjų esate“, – sakė Pink.

Tam, kad labiau suprastų ir suvoktų visas emocijas, Pink nevengia pagalbos kreiptis į specialistus.

„Tikiu akistata su savimi: reikia save suprasti ir suvokti kai kuriuos dalykus. Man padeda įvairios terapijos – tai padeda suvokti žmogaus pažeidžiamas vietas“, – tarstelėjo dainininkė.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.