Anne Hathaway pravirkdė ypatingas įvertinimas

Naują savo filmą „The Hustle“ reklamuojanti aktorė Anne Hathaway ketvirtadienį buvo pagerbta žvaigžde Holivudo Šlovės alėjoje.

Anne Hathaway. <br>Scanpix nuotr. 
Anne Hathaway. <br>Scanpix nuotr. 
Anne Hathaway. <br>Scanpix nuotr. 
Anne Hathaway. <br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 10, 2019, 9:30 AM

„Mane tikrai labai sujaudino visi šito (dalyko) aspektai“, – sakė 36 metų A. Hathaway. Ji padėkojo „gerbėjams, kurie atėjo ir skyrė man savo laiko, ir žmonėms, kurie dešimtmečius buvo mano gyvenime“.

A. Hathaway žvaigždė yra prie įėjimo į garsųjį kino teatrą „TCL Chinese Theatre“, šalia žvaigždės, skirtos Hattie McDaniel – pirmajai „Oskarą“ laimėjusiai juodaodei aktorei, kuri šį apdovanojimą pelnė už vergės vaidmenį 1940-ųjų filme „Vėjo nublokšti“.

„O, Dieve, aš tiesiog labai sukrėsta“, – sakė A. Hathaway.

A. Hathaway karjeros žvaigždė pradėjo kilti 2001 metais, jai debiutavus kine su drovios, nuolat klystančios moksleivės Mijos Termopolis vaidmeniu „Princesės dienoraštyje“.

Vėliau ji suvaidino tokiuose filmuose kaip „Kuprotas kalnas“, „Ir velnias dėvi „Prada“, „Oušeno aštuntukas“. 2013-aisiais ji laimėjo geriausios antraplanės aktorės „Oskarą“ už Fantinos vaidmenį „Vargdieniuose“.

Į žvaigždės atidengimo ceremoniją ją atlydėjo tėvai, vyras aktorius Adamas Shulmanas ir aktorė Rebel Wilson, drauge vaidinanti „The Hustle“.

Šis filmas – JAV pradedamas rodyti penktadienį – pasakoja apie A.Hathaway ir R.Wilson vaidinamas sukčiuvienes, kurios susivienija prieš jas nuskriaudusius vyrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.