Moterų širdžių ėdikas pakeitė savo lytinę orientaciją

Moterų širdžių ėdikas aktorius Richardas Maddenas (32 m.) apsigyveno su bičiuliu Brandonu Flynnu (25 m.). Kalbama, kad jie pora.

R.Maddenas apsigyveno Los Andžele, kad galėtų filmuotis Holivudo juostose.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
R.Maddenas apsigyveno Los Andžele, kad galėtų filmuotis Holivudo juostose.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-12 13:03, atnaujinta 2019-06-12 13:04

Auksinio gaublio laureatas R.Maddenas po pusantrų metų draugystės sausį išsiskyrė su britų aktore Ellie Bamber (22 m.). Juostų „Sostų karai“ ir „Medičiai, Florencijos valdovai“ žvaigždė anksčiau susitikinėjo su britų aktore Jenna Coleman (33 m.).

Apie įžymybių gyvenimą rašantys žurnalistai pastebėjo, kad nuo šių metų sausio nėra matę R.Maddeno moterų draugijoje. Viešuose renginiuose jis dalyvauja su B.Flynnu. Draugai išsinuomojo butą Los Andžele. R.Maddenas čia atsikėlė, kad galėtų filmuotis Holivudo juostose.

Jo bičiulis B.Flynnas niekuomet neslėpė esąs homoseksualus. Devynis mėnesius truko jo ir britų atlikėjo Samuelio Smito (27 m.) meilės romanas.

Kalbos apie tai, kad R.Maddenas ir B.Flynnas yra pora, pasklido po Dexterio Fletcherio režisuoto filmo „Rocketman“ premjeros.

Muzikinėje biografinėje dramoje R.Maddenas įkūnijo Eltono Johno (akt. Taronas Egertonas, 29 m.) vadybininką Johną Reidą, su kuriuo dainininkas buvo užmezgęs meilės romaną.

R.Maddenas prisipažino, kad filmuotis intymiose scenose jam sekėsi puikiai.

„Tiesą sakant, man vienodai gerai sekasi tokiose scenose filmuotis ir su vyrais, ir su moterimis, – sakė R.Maddenas. – Nusirenginėti prieš filmavimo kameras nemėgstu, tačiau filmavimo aikštelėje visuomet darau tai, ką reikia.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.