Vyrą turinti plius dydžio modelis Tess Holiday prisipažino esanti panseksuali

Plius dydžio modelis Tess Holiday (33 m.) papuošė liepos mėnesio žurnalo „Nylon“ viršelį. Ji ne tik dalyvavo ryškioje fotosesijoje, bet ir davė atvirą interviu. 

Tess Holiday.<br>Instagramo nuotr.
Tess Holiday.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2019, 8:57 PM

Modelis kalbėjo apie savo gyvenimą, kovą su antsvoriu, kritiką ir lytinę orientaciją. Tess pripažino esanti panseksuali (panseksualūs asmenys gali justi potraukį kitam žmogui nepriklausomai nuo jo lyties, t. y. nesivadovaujama binarine lyčių sistema. Tai reiškia, kad panseksualūs asmenys gali jausti potraukį ir tiems žmonėms, kurių lytinės tapatybės raiška apima kur kas platesnį spektrą. Nesureikšminant lyties, trauką nulemia kitos žmogaus savybės, emocinis ryšys. – Red. past.).

Interviu metu ji prisiminė vyrą, sutiktą Meksikos bare, kuris paklausė, ar tik ji nėra biseksuali.

„Aš padėkojau už šį klausimą. Pasakiau, kad man artimesnis terminas „panseksualumas“. Tai apibrėžia daugiau“, – kalbėjo Tess, visai neseniai geriau supratusi save. 

„Daugelis dalykų mano gyvenime buvo prasmingi. Tai, ką jaučiau jaunystėje, dabar suvokiu visiškai kitaip. Ankstesni santykiai įgavo visai kitokią prasmę.

Dabar jaučiuosi atsipalaidavusi. Aš galiu būti arčiau žmonių, man nereikia apsimetinėti“, – sakė moteris.

2015-aisiais T.Holiday ištekėjo už fotografo Nicko Holiday. Po vestuvių modelis iškart vyrui užsiminė apie atvirus romantiškus jausmus moterims.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.