Šaltiniai išdavė: po sūnaus gimimo Malaizijos karalius išsiskyrė su perpus jaunesne Rusijos gražuole

Praėjus dviems mėnesiams po sūnaus gimimo, pasklido gandai, kad tituluota Rusijos gražuolė Oksana Voevodina (25 m.) ir buvęs Malaizijos karalius Muhammadas V (49 m.) suka skirtingais keliais, praneša „New Straits Times“.

 Oksana Voevodina ir buvęs Malaizijos karalius Muhammadas V pasuko skirtingais keliais.
 Oksana Voevodina ir buvęs Malaizijos karalius Muhammadas V pasuko skirtingais keliais.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-19 07:31, atnaujinta 2019-10-07 10:58

Pasak šaltinių, Singapūro teismą birželio 22 dieną pasiekė skyrybų prašymas, o liepos 1-ąją pora buvo oficialiai išskirta.

Santuokos nutraukimo priežasties šaltinis nepatikslino. Bet pastebėjo tai, kad „Mis Maskva 2015“ ir buvęs Malaizijos karalius įteisino skyrybas, kurios yra laikomos vienos griežčiausių islame.

Po jų buvę sutuoktiniai negali pakartotinai susituokti.

Apie susiklosčiusią situaciją šeimoje nei Oksana, nei Muhammadas V nekomentuoja. 

Primename, kad jš sūnus pasaulį išvydo gegužės 21-ąją.

„Diena, kai mano gyvenimą skiria žodžiai „prieš“ ir „po“. Kai tapau mama, viskas, ką žinojau apie pokyčius ir pojūčius, išsipildė. Ši meilė ypatinga. Šie jausmai yra visiškai nauji. Esu dėkinga Visagaliui ir savo vyrui už mūsų sūnų. Dabar esame trise.

Dėkoju, kad pasirinkai mūsų šeimą. Tengku Ismailas Leonas Petra Bin Tengku Muhammadas V Faris Petra“, – pilną sūnaus vardą parašė Oksana instagrame ir pasidalijo pirmąja nuotrauka.

Primename, kad praėjusių metų vasarį Oksana ir Muhammadas V susituokė iškilmingoje ceremonijoje. Prieš įvykstat vestuvėms, Oksana priėmė islamo tikėjimą. Be to, sausio pradžioje paaiškėjo, kad vyras atsisakė karaliaus sosto.

Priežastys nebuvo komentuojamos: daugelis įtarė, kad tokį sprendimui įtaką padarė santuoka su rusaite. Ištekėjusi už karaliaus, Oksana negavo jokio titulo – karaliene gali tapti tik iš tos pačios šalies kilusi moteris.

Tad po vestuvių vietos gyventojai susirūpino, kad jų karalius vedė merginą iš Rusijos ir taip pasipriešino Malaizijos tradicijoms. Malaizijos karalius savo titulą išmainė į meilę. 2015-aisiais „Mis Maskva“ titulą iškovojusi manekenė iki tol dirbo Kinijoje ir Tailande.

Oksana yra 24 metais jaunesnė už sultoną, kurio pilnas vardas – Tengku Muhammad Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra. Vadovauti Malaizijai monarchas paskirtas 2016 m., panašiu metu, kuomet pora ir susipažino. Vienam dienraščiui grožio konkursų dalyvė anksčiau buvo kiek papasakojusi apie save.

„Mokykloje buvau maištininkė. Mėgau riedlentes, motociklus, dviračius ir kovos menais užsiimančius vaikinus“. Ji sakė mananti, kad vyras privalo būti šeimos galva ir jokiu būdu negali uždirbti mažiau nei moteris.

Malaizijos karaliaus žmona yra baigusi studijas verslo fakultete, prestižiniame Plechanovo Rusijos ekonomikos universitete. Mergina žiniasklaidai yra pasakojusi, kad savo grožio galią pajuto tik pradėjusi studijuoti.

„Klasėje ar net visoje mokykloje buvau aukščiausia ir itin liekna. Dėl to šiek tiek išgyvenau. Tik įstojusi į universitetą supratau, kad vis dėlto tai yra stiprioji mano pusė. Jauni vyrukai ėmė rodyti man nemažai dėmesio, tad supratau, kad apkūnesnės ir žemesnės merginos juos domina mažiau“, – pasakojo ji.

Kai laimėjo „Mis Maskvos“ titulą ji, paklausta, ar turi vaikiną, atsakė, kad tinkamo varianto dar nerado, todėl esanti vieniša. „Jeigu turėčiau antrą pusę, titulą iškovoti būtų buvę sunkiau.

Visi vyrai galvoja, kad išleidę savo merginas į grožio konkursus, jas praras. Neva jos ims sulaukti daugiau dėmesio, praras privatumą.

Mano vaikinas bus tik tas, kurį tikrai labai mylėsiu. Kol kas mano širdyje – tylu“, – sakė ji. Oksanos mama taip pat varžėsi dėl grožio konkursų karūnų. Na, o jaunoji taip pat svajojo tapti drabužių dizainere. Net yra išleidusi maudymosi kostiumėlių kolekciją.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.