Netikėtai mirė garsi Rusijos verslininkė: pramogų pasaulio elitas reiškia pagarbą

Rugpjūčio 6-ąją Rusijos naujienų portalas „Hello!“ paskelbė liūdną žinią. Mirė juvelyrinių dirbinių bendrovės „Mercury“ viceprezidentė ir Maskvos centre įsikūrusios parduotuvės „TSUM“ mados direktorė Alla Verber. Žinomai verslininkei buvo 61-eri.

 Verslininkės mirtis buvo netikėta visiems.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Verslininkės mirtis buvo netikėta visiems.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Filipas Kirkorovas su Alla.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Filipas Kirkorovas su Alla.<br> Soc. tinklų nuotr.
 F.Kirkorovas, Alla ir Nikolajus Baskovas (dešinėje).<br> Soc. tinklų nuotr.
 F.Kirkorovas, Alla ir Nikolajus Baskovas (dešinėje).<br> Soc. tinklų nuotr.
 Alla Verber.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Alla Verber.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 7, 2019, 9:52 PM, atnaujinta Aug 14, 2019, 3:55 PM

Oficialiame pranešime spaudai yra teigiama, kad Alla – Rusijos mados pasauliui daug nusipelniusi moteris. Užuojautą dėl jos mirties reiškia įmonių savininkai ir darbuotojai.

„Šiandien mados pramonės neįmanoma įsivaizduoti be Allos Konstantinovnos. 1995-ais metais įstojusi į „Mercury“ ji kiekvieną dieną paskyrė tam, kad būtų žingsniu arčiau savo svajonės: padaryti „Mercury“, o vėliau – „TSUM“ ir „DLT“ – rinkos lyderėmis.

Tai didelis nuostolis mums visiems. Įmonės savininkai ir darbuotojai liūdi ir reiškia nuoširdžią užuojautą moters artimiesiems ir draugams“, – rašoma pranešime.

Nors tikslios A.Verber mirties aplinkybės nėra žinomos, remiantis pirmine versija, moteriai sustojo širdis. Italijoje atostogavusią Allą ištiko širdies smūgis.

Prieš pat kelionę ji ilsėjosi Turkijoje, kur tris dienas buvo švenčiamas kompozitoriaus Igorio Krutojaus gimtadienis. Kartu su Alla buvo ir jos dukra Jakaterina.

Liūdna žinia pro akis neprasprūdo pramogų pasaulio elitui. Apie moters mirtį sužinojęs dainininkas Filipas Kirkorovas nusprendė pasidalinti savo ir Allos nuotraukomis.

„Ši nutrauka daryta vos prieš keletą dienų. Saulėtame Bodrume, mūsų draugo Igorio Krutojaus šventės metu, kur jūs, brangioji Alla, linksmindavotės ir juokdavotės garsiau už kitus. Dar prieš mėnesį buvote gražiausia ir įspūdingiausia Sicilijos ponia.

Į mūsų mėgstamiausią „Dolce & Gabbana“ pasirodymą atvykote pasipuošusi pačiais įspūdingiausiais drabužiais. Ir padėjote mums, savo draugams, nes visada turėjote išskirtinį skonį“, – intagrame širdgėlą liejo jis.

Pasisakyti nutarė ir kitas žinomas Rusijos atlikėjas Nikolajus Baskovas

„Mano brangioji ir mylimoji Alla...Dar visai neseniai buvome kartu ir tokios baisios naujienos, kad tavęs nebėra su mumis...Na, kaip čia taip...“ – tame pačiame socialiniame tinkle rašė jis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.