Rusų dainininkės MakSim padidėjęs svoris išduoda rimtą ligą?

Rusų dainininkė MakSim, kurios tikrasis vardas – Marina Sergejevna Abrosimova – išgyvena ne pačias geriausias dienas. Po neseniai Kazanėje vykusio koncerto jos gerbėjai pažėrė nemažai kritikos.

 MakSim.<br> Soc. tinklų ir Scanpix nuotr.
 MakSim.<br> Soc. tinklų ir Scanpix nuotr.
 MakSim.<br> Scanpix nuotr.
 MakSim.<br> Scanpix nuotr.
 MakSim.<br> Scanpix nuotr.
 MakSim.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 10, 2019, 11:16 PM

Kaip praneša „Starhit“, 36-erių atlikėja savo pasirodymu nuvylė nemažai klausytojų. Anot jų, muzikantė labai pasikeitė. Kritikos kupinos žodžius jie išsakė internete.

„Kažkokia patinusi“, „Matosi, kad žmogui tikrai reikia pagalbos“, „Šioje situacijoje – visos viltys artimiesiems. Nesvarbu, kas tai bebūtų: narkotikai, alkoholis, antidepresantai ar tiesiog depresija“, – koncerto vaizdo įrašą aptarė socialinių tinklų vartotojai.

Dainininkė per vakarą pakeitė kelis įvaizdžius. Kalbama, kad atlikėjai buvo sunku atlikti kai kurias dainas.

MakSim atstovė Margarita Sokolova tokias kalbas buvo linkusi paneigti.

„Visi bilietai į koncertą buvo parduoti. Visi buvo laimingi. Visos blogos kalbos apie ją yra labai negražios“, – komentavo ji.

Seniau dainininkė išties buvo susidūrusi su sveikatos bėdomis. Šių metų balandžio pabaigoje ji pateko į automobilio avariją, kurios metu patyrė rimtų sužalojimų.

„Tik klinikoje supratau, kaip skauda kūną. Tiesiog šokas. Iš pradžių, buvo neįmanoma liesti net kojų. Pasisekė, kad išvengiau lūžių. Bet žandikaulį tikrai skauda. Stengiuosi klausytis visų gydytojų nurodymų, kad greičiau galėčiau grįžti į darbą“, – tuomet sakė M.S.Abrosimova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.