Jevgenijus Pliuščenka – apkalbų centre: įtaria neištikimybe su manekene

Olimpinis čempionas Jevgenijus Pliuščenka (36 m.) ir prodiuserė Jana Rudkovskaja (44 m.) jau seniai laikomi viena idealiausių Rusijos pramogų pasaulio porų. Visgi, panašu, jog visuomenėje sukuriamas įvaizdis su realybe gali nesutapti.

 J.Pliuščenka įtariamas neištikimybe.<br> Soc. tinklų nuotr.
 J.Pliuščenka įtariamas neištikimybe.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Pliuščenkos šeima.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Pliuščenkos šeima.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Pliuščenkos šeima.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Pliuščenkos šeima.<br> Soc. tinklų nuotr.
 J.Pliuščenka.<br> Soc. tinklų nuotr.
 J.Pliuščenka.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 18, 2019, 10:15 PM, atnaujinta Nov 19, 2019, 6:54 AM

Kaip praneša „Starhit“, poros gerbėjai internete vis dažniau diskutuoja apie Jevgenijaus neištikimybę. Netyla kalbos, jog daugiau nei dvejus metus tituluotas čiuožėjas susitikinėja su manekene, kuri gyvena netoli jo tėvų namų Sankt Peterburgo mieste.

Pasak gandų, apie vyro nuotykius Jana žino, tačiau vis dar stengiasi išlaikyti šeimą. Neseniai apie santykius nutarė pasisakyti ir artimas Jevgenijaus draugas.

„Jevgenijus pasirūpina ir savo naująja drauge, ir jos šeima, ir Janos šeima. Tai vyksta jau kurį laiką ir aš stebiuosi jo kantrybe. Bet jie abu yra vieši asmenys, tad, tikriausiai, išsiskirti yra sunku“, – vardo nenorėjo atskleisti jis.

Tačiau kiti paskalas yra linkę nuneigti. Manoma, kad Jana uždirba pakankamai daug, kad galėtų jauniausiąjį sūnų išlaikyti viena. Netylėti nusprendė ir pati Jana.

„Seniau pasklidus tokioms kalboms būčiau kreipusis į teismą. Bet dabar, kai vyksta mūsų realybės šou, tegu jie rašo, ką tik nori. Aš nesu kerštingas žmogus, bet turiu gerą atmintį“, – sakė J.Pliuščenkos žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.