Negirdėti faktai: Freddie Mercury mama prisipažino, kaip jautėsi po sūnaus mirties

1991-aisiais Anapilin iškeliavęs grupės „Queen“ lyderis Freddie Mercury po savęs paliko labai daug. Vyro kurtas ir įdainuotas melodijas iki šiol mintinai moka daugybė jo gerbėjų, neseniai pasaulį išvydo Freddie populiarumą dar labiau atgaivinęs kino filmas „Bohemijos rapsodija“.

 F.Mercury ir jo mama.<br> Scanpix ir soc. tinklų nuotr.
 F.Mercury ir jo mama.<br> Scanpix ir soc. tinklų nuotr.
 F.Mercury.<br> Scanpix nuotr.
 F.Mercury.<br> Scanpix nuotr.
 F.Mercury ir jo mama.<br> Soc. tinklų nuotr.
 F.Mercury ir jo mama.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 24, 2019, 9:13 AM, atnaujinta Nov 24, 2019, 9:21 AM

Vis tik, apie nuo AIDS mirusio vyro šeimą yra žinoma labai nedaug. 2016-aisiais mirusi dainininko mama Jer Bulsara buvo davusi nedaug interviu. 2012-aisiais moteris prisipažino, kad jai skaudu girdėti „Queen“ dainas, tačiau ypatingus sentimentus ji jaučia hitui „Bohemian Rhapsody“.

„Pamenu, kai vaikščiojau po parduotuves ir buvau labai sužavėta. Visur skambėjo „Queen“ muzika. Taip džiaugiausi, kai pirkau jo albumą. Tačiau dabar, kai girdžiu jo muziką, tai skaudina, tikrai skaudina“, – prieš daugiau, nei septynerius metus sakė ji.

Su sūnaus mirtimi Jer susitaikė. „Buvo labai skaudu, kai jis mirė. Tačiau pagal mūsų religiją negalima pakeisti mirties laiko ar ko nors dėl to kaltinti. Reikia mokėti paleisti. Dievas jį mylėjo ir norėjo jo su savimi. Tai sau nuolatos kartoju.

Ne viena moteris nenori pamatyti, kaip miršta jos vaikas. Tačiau, tuo pačiu metu, per savo trumpą gyvenimą jis nuveikė tiek, kiek kiti nenuveikia per šimtą metų“, – prisipažino zoroastrizmą išpažinusi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.