Praeityje garsi rusų aktorė Olga Gobzeva prisipažino, kodėl vyrų meilę iškeitė į vienuolyną

Praeityje garsi Rusijos aktorė Olga Gobzeva (76 m.) jau seniai nesirodo televizijos ekranuose. Prieš daugelį metų moteris aktorystę iškeitė į stačiatikių bažnyčios vienuolyną.

 O.Gobzeva.<br> STOP kadrai.
 O.Gobzeva.<br> STOP kadrai.
 O.Gobzeva.<br> STOP kadrai.
 O.Gobzeva.<br> STOP kadrai.
 O.Gobzeva.<br> STOP kadrai.
 O.Gobzeva.<br> STOP kadrai.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-12-01 18:45

Dėl neįprasto Olgos pasirinkimo ilgai ginčijosi jos gerbėjai. Vis tik, neseniai paaiškėjo, kodėl ji pasirinko eiti būtent tokiu keliu.

Kaip praneša „Starhit“, pasaulietišką pasaulį ji paliko 1992-aisiais. Tuomet buvo kalbama, kad ji nebeatlaikė konkurencijos su jaunesnėmis aktorėmis. Kiti sakė, jog O.Gobzeva jau buvo pasiekusi karjeros aukštumų, tad jai nebeliko dėl ko stengtis.

Pati, daugiau nei 50 filmų suvaidinusi moteris, prisipažino, kad niekuomet negalvojo tapti vienuole. Kartą, atvykti į vienuolyną ją pakvietė kunigas.

„Pirmosiomis dienomis vienuolyne nieko nevalgiau. Po kelių dienų pasirodė kunigas ir mane palaimino kaip naujokę. Po pirmosios pasninko savaitės mane apkirpo. Patyriau šoką. Tačiau tokie dalykai be priežasties neatsitinka“, – sakė ji antrindama, jog tapti vienuole pasirinko savo noru.

Nepaisant to, kad Olga dirba bažnyčios labui, ji daug keliauja. Vis tik, ryšių su buvusiais kolegomis moteris beveik nebepalaiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.