Džiugią žinią pranešusi legendinė atlikėja Sofija Rotaru sulaukė pykčio bangos

Legendinė Ukrainos atlikėja Sofija Rotaru vėl grįžta į sceną: organizuoja savo solinius koncertus, taip pat planuoja pasirodyti įmonių vakarėliuose ar muzikos festivaliuose. Šie koncertai Sofijai atneš daug pajamų, tačiau tai nepatinka Rusijos politikams.

 Sofija Rotaru.<br>Scanpix nuotr. 
 Sofija Rotaru.<br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2019, 9:16 PM

Kelias dienas aptarinėjamas Sofijos grįžimas į Maskvos sceną. Visuomenės veikėjai prisimena įvairiausius S.Rotaru politinius pareiškimus, kurie neigiamai paveikė Rusijos įvaizdį, rašo starhit.ru.

Savo nuomone pasidalijo garsi atlikėja Edita Piekha. Ji pripažino, kad taip gerai nepažįsta Sofijos ir yra nutolusi nuo politinių aistrų. Ji nemato nieko blogo, kad Sofija vėl koncertuoja Rusijoje.

„Kas tik nori – tas tegul ir eina į jos koncertus. Kas ją mylėjo – tegul myli. Reikia padaryti taip, kad ir Sofija gerai jaustųsi, ir visuomenė“, – sakė Edita.

Kaip sako atlikėja, politikai neturėtų kištis į scenos verslą ir sakyti visuomenei, ką daryti. Pririšti muzikantą prie tam tikros šalies, kaip sako Edita, yra kvaila. Sofija yra pasaulio žmogus, o ne kokios nors partijos atstovas.

Pati S.Rotaru daug kartų yra pabrėžusi, kad nepalaiko jokių politinių jėgų ir scenoje skatina tik taiką ir gėrį.

„Esu Sovietų Sąjungos artistė ir kiekvienas mano klausytojas man yra brangus“, – yra sakiusi Sofija.

S.Rotaru vis dar patenka į brangiausių atlikėjų dešimtuką. Praėjusiais metais darbo dieną įvykęs vienas jos pasirodymas buvo įvertintas 100 tūkstančių dolerių (90 tūkstančių eurų). Koncertas per Naujus metus turėtų kainuoti tris kartus brangiau.

Prieš pusę metų žiniasklaidoje buvo pasirodžiusi informacija apie pablogėjusią atlikėjos būklę. Netrukus pasklido žinia, kad S.Rotaru atliekamas chemoterapijos kursas. Tačiau šiandien ji jaučiasi puikiai.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.