Itin retai kalbanti Michaelio Schumacherio žmona mįslingai užsiminė apie jo būklę

Garsusis „Formulės 1“ lenktynininkas Michaelis Schumacheris (50 m.) išlieka viena daugiausiai aptarinėjamų lenktynių sporto asmenybių. 2013-ųjų gruodžio 29-ąją Prancūzijos Alpėse slidinėjęs vokietis rėžėsi į akmens luitą ir prarado sąmonę. Vėliau, žinomam vyrui buvo sukelta dirbtinė koma, iš kurios jis pabudo tik po pusmečio.

 M.Schumacheris ir jo žmona.<br> Scanpix nuotr.
 M.Schumacheris ir jo žmona.<br> Scanpix nuotr.
 M.Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
 M.Schumacheris.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-12-27 20:46

Iki šiol apie vyro sveikatos būklę sklando daug gandų. Vieni tikina, kad jis jaučiasi gerai, kiti – pateikia kur kas liūdnesnes prognozes. Kalboms įsisiūbavus, kartais nebetylėti nusprendžia ir M.Schumacherio šeima, kuri, kone, vienintelė pateikia nemelagingas lenktynininko būklės išvadas.

Kaip praneša „Daily Mail“, sportininko žmona Corinna neseniai mįslingai užsiminė, jog „dideli dalykai prasideda nuo mažų žingsnelių“.

„Daug mažų detalių sudaro didžiulę mozaiką. Kartu jūs esate stipresni ir tai padeda įkvėpti kitus“, – M.Schumacherio gerbėjams sakė ji.

Vokietijoje įsikūręs lenktyninio gerbėjų klubas yra pavadintas „KeepFighting“ (liet. nenustok kovoti) vardu. Klubo vadovas Reineris Ferlingas irgi tikisi, kad vieną dieną žvaigždę dar galės išvysti viešumoje.

„Deja, ir vėl atėjo metas. Netrukus bus praėję lygiai šešeri metai nuo nelaimės datos. Šeši metai, pilni vilties, kad vieną dieną dar išvysime Michaelį.

Žinome, jog jis yra gerose rankose, kurios jam užtikrina meilę, saugumą ir pasitikėjimą. Michaelis yra labai laimingas, jog turi tokią šeimą. Kaip gerbėjų klubas mes stengiamės užtikrinti visapusę pagalbą“, – vylėsi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?