Aiškėja, kodėl pro langą iškrito Rusijos modelis: pateikiamos dvi versijos

Sekmadienį žiniasklaidoje pasirodė žinia apie Maskvos centre gatvėje rastą iš 3 aukšto iškritusią merginą. Paaiškėjo, kad tai – žinomas modelis Ksenia Puntus. Buvo skelbiama, kad 21-erių moterį paryčiais atsitiktinai rado valytoja.

 Ksenia Puntus.<br>LR montažas.
 Ksenia Puntus.<br>LR montažas.
 Ksenia Puntus.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ksenia Puntus.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ksenia Puntus.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ksenia Puntus.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ksenia Puntus.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ksenia Puntus.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 15, 2020, 6:11 PM

Nors pirminiais duomenimis buvo skelbiama, kad esant minusinei temperatūrai Ksenia gatvėje gulėjo visiškai nuoga, paaiškėjo, jog mergina buvo apsirengusi – vilkėjo marškinėlius ir mūvėjo džinsus, tačiau buvo be batų. 

„Vogue“ viršeliui ne kartą pozavęs modelis patyrė galvos ir krūtinės sužalojimus. Taip pat susilaužė šonkaulius, kojas ir dubens kaulus.

Po nelaimės merginai buvo teikiama intensyvi medikų pagalba, laimei, jos gyvybę išsaugoti pavyko. Vis dėlto dėl stiprių galvos traumų negali policijai paaiškinti, kas tą rytą įvyko.

„Ji yra sąmoninga, tačiau nieko negali papasakoti dėl galvos traumos“, - dailymail.co.uk sakė jos agentė, modelių agentūros atstovė, Lilija Čepigina. 

Kaip žiniasklaidai pasakojo Ksenios draugė, modelis Alesia Kafelnikova, prieš nutinkant nelaimei modelis su draugais vyko į kino režisieriaus Nikitos Michalkovo anūko Andrejaus Bakovo (20 m.) butą.

Dailymail.co.uk žiniomis, kol renkami įkalčiai, butą, pro kurio langą galimai iškrito Ksenia, policija užrakino.

Aiškinantis įvykio aplinkybes aptariamos dvi versijos: arba mergina iškrito pati, arba ji buvo sumušta ir išmesta pro langą. 

Policijos šaltinis vienam rusų naujienų portalui pasakojo, kad modelį gatvėje radusi valytoja ir buto, kuriame tariamai tą vakarą Ksenia leido laiką, savininkas jau apklausti. 

Lemtingą vakarą tame bute buvo trys vyrai ir trys moterys, tačiau A.Bakovas policijai sakė, kad jis įvykio metu buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir jau miegojo.

Buvo spėliojama, kad ir pati Ksenia tą vakarą buvo apsvaigusi ne tik nuo alkoholio, bet ir nuo narkotinių medžiagų. Šią versiją moterį pažinoję draugai kaip mat atmetė.

„Ji nerūkė, negėrė ir nieko panašaus nedarė. Ksenia valgė sveiką maistą ir rimtai sportavo“, – pasakojo viena modelio draugė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.