Reperis Timati laimėjo teismą prieš draugą: sutaupė 2 milijonus eurų ir pažėrė jam kritikos

Šiandien pagaliau baigėsi Levano Gorozijaus, geriau žinomo kaip L'One ir prodiuserinės kompanijos „Black Star“ teismas. Šis atlikėjas reikalavo iš Timati įkurtos prodiuserinės kompanijos 146 milijonų rublių (2 114 287 eurų) kompensacijos, tačiau šis ieškinys buvo atmestas.

Timati<br> „RIA Novosti“/“Scanpix“ nuotr.
Timati<br> „RIA Novosti“/“Scanpix“ nuotr.
Timati<br> „SYSPEO/SIPA“/“Scanpix“ nuotr.
Timati<br> „SYSPEO/SIPA“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 15, 2020, 2:34 PM

Ginčas tarp reperio L'One ir Timati pagaliau baigėsi. Buvusiems draugams ir partneriams taikiai susitarti nepavyko, dėl to praėjusią savaitę L'One teismo nutartimi prarado sceninį vardą ir teisę atlikti dainas, įrašytas bendradarbiaujant su „Black Star“.

Finansinių problemų turintis muzikantas reikalavo iš Timati ir Pašos 146 milijonų 906 tūkstančių rublių (2 127 407 eurų) kompensacijos. L'One tariamai šią sumą investavo jiems iš savo kišenės.

„Levano ieškinys buvo atmestas“, – naujienų portalui starhit.lt komentavo „Black Star“ advokatas Sergejus Žorinas. – Pagal kontraktą L. Gorozijus gavo tam tikrą procentą už savo pasirodymus ir manė, kad jam nesumokėjo tam tikros sumos, kurią jis investavo į savo darbą. Bet teismas viską patikrino ir pateikė išvadą, kad taip nėra. Jokių pinigų jis negaus pinigų.“

Timati ir L'One bendradarbiavimas truko apie septynis metus, per kuriuos muzikantai tapo labai gerais draugais. Jų konfliktą, kuris truko kelis mėnesius, stebėjo visa Rusijos repo bendruomenė.

Nepaisant visko, L'One kalbėjo, kad yra dėkingas Timati ir jo komandai, kurie padėjo jam išgarsėti ir iš eilinio vaikino padarė žvaigždę. L'One prisipažino, kad būdamas 27-erių jis neturėjo galimybės ne tik pradėti muzikinės karjeros, bet ir išlaikyti savo šeimos.

„Aš pats nebūčiau galėjęs viso to padaryti –vien studijos nuoma kiek kainuoja! Tokių sumų tais laikais nepavyko rasti. Arba susidėk su nusikaltėliais, o to aš nenorėjau „, – sakė reperis.

Pasak „Black Star“ prodiuserinės komapnijos įkūrejo, L'One akimirksniu sugriovė broliškus santykius ir pamynė viską, ką kompanija dėl jo padarė.

„Klausyk, tu pats nesąžiningiausias ir tuščiausias žmogau, kurį aš pažįstu. Gyvenk dabar savo išgalvotame pasaulyje ir kalbėk su savo sąžine... Gyvenk, žinodamas, kad daugiau nei pusė žmonių, į kuriuos kreipeisi pagalbos, supratę situaciją, nustojo su tavimi bendrauti.“, – situaciją socialiniame tinkle komentavo Timati.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.