Dėl sveikatos problemų Dima Bilanas atšaukė koncertus: „Padėtis tapo nekontroliuojama“

Dainininkas Dima Bilanas buvo priverstas atšaukti koncertą Kirove. Tą, pasak starhit.ru, privalėjo padaryti dėl pašlijusios sveikatos. Atlikėjas jau dėl to kreipėsi į gydytojus. Paaiškėjo, jog jis koncertuoti galės tik kovo mėnesį.

Dima Bilanas.<br> TASS/Scanpix nuotr.
Dima Bilanas.<br> TASS/Scanpix nuotr.
Dima Bilanas.<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
Dima Bilanas.<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
Dima Bilanas.<br>  TASS/Scanpix nuotr.
Dima Bilanas.<br>  TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-03-01 17:49

Po koncerto Iževske, D.Bilanas prisipažino, jog pastarąsias dienas jis kenčia alinančius skausmus, tačiau vis tiek randa jėgų žengti į sceną.

„Aš nenorėjau nuvilti gerbėjų ir savo komandos. Vakar, grįžęs namo tik po 10 valandų, o ryte išskridęs į koncertus Iževske ir Kirove, supratau, kad padėtis tapo nekontroliuojama ir aš negaliu apsieiti be gydytojo pagalbos.

Ateityje laukia daugybė projektų, turiu užimtą tvarkaraštį be poilsio dienų. Dabar turiu skirti bent vieną dieną sau, kad padėtis dar labiau nepablogėtų“, – sakė D.Bilanas.

Koncertas Kirove buvo atidėtas kovo 23 dienai, o D.Bilanas pažadėjo miestelėnams staigmeną.

Primename, kad dainininkas ilgą laiką kentėjo nugaros ir kojų skausmus. Kaip sako jo draugai, nepaisant visų problemų, D.Bilanas visada pasiruošęs koncertuoti.

„Net ir sirgdamas, eidamas į sceną, jis atiduoda visą save be priekaištų. Jis taip pat yra atlikėjas ir drąsus eksperimentuotojas“, – sakė dizainerė Katia Dobriakova.

D.Bilanas visą savo laiką skiria kūrybai, todėl dar nėra sukūręs šeimos. Menininkas prisipažįsta, kad patyrė daug nusivylimų, susijusių su meile

„Aš jau turėčiau turėti du vaikus su mergina, su kuria susitikinėjome ir kurią mylėjau. Mes prieš kurį laiką išsiskyrėme, po metų susitikome ir pagalvojome: „Kodėl gi ne?“ Nėštumas buvo trys mėnesiai. Dvynukai.

Dėl tam tikrų priežasčių aš kaip koks idiotas pasakojau tai draugams. Tačiau bandymas nepavyko, įvyko persileidimas ir ji išskrido į Islandiją. Antras bandymas ir vėl nepavyko. Galite tuo tikėti, galite netikėti“, – vienoje iš laidų kalbėjo dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.