Kenu vadinatas Rodrigo Alvesas kasdien vis moteriškesnis: vieni pokyčius giria, kiti – smerkia

Ekstravagantiškasis brazilas Rodrigo Alvesas metus pradėjo netikėtomis naujienomis. Tuomet vyras prisipažino, jog visą gyvenimą žinojo, kad trokšta būti moterimi. Dabar jis prisistato nebe Kenu, o translyte Roddy Alves.

 LR montažas.
 LR montažas.
  Soc. tinklo nuotr.
  Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Mar 4, 2020, 12:00 AM

„Pats Dievas norėjo, kad tapčiau moterimi. Manau, kad jis mane panaudojo kaip instrumentą, kuris žmonėms parodytų, kas yra transseksualas“, – tuomet kalbėjo R.Alves.

Nusprendusi keisti savo lytį socialinio tinklo paskyroje ji viską pradėjo iš naujo – ištrynė fotografijas, kuriose ji buvo vyras.

Pasipylė nuotraukos, kuriose translytė pozuoja su aptemptais, ryškiaspalviais apdarais. Taip pat drąsiai dėvi sukneles, kurios išryškina lieknesnę taliją, krūties bei sėdmenų implantus.

Panašu, jog šiuo metu ji didžiąją dalį laiko skiria išvaizdos puoselėjimui. Su kiekviena fotografija instagrame tampa vis labiau moteriškesnė. Jai jau pradėtos ir lyties keitimo operacijos.

25 tūkst. svarų (kiek daugiau nei 28 tūkst. eurų) į šį grožį investavusi R.Alves tikisi netrukus tapti modeliu. Milijonas žmonių, stebinčių ją, pasidalija į dvi stovyklas.

„Baugu“, „Vargšas žmogus, kuo jis tapo“, „Pasibjaurėjau“, „Dieve mano, kas su tavimi vyksta?“, – komentaruose po fotografijomis stebisi sekėjai.

Vieni stebisi ir negaili R. Alves kritikos, o kiti džiaugiasi, jog translytė eina teisingu keliu ir atrodo kur kas geriau nei prieš tai.

„Aš myliu tave, tavo stiprybę, drąsą ir paprastumą“, „Gražuolė“, „Kokia elegancija“, „Labai tavimi didžiuojuosi, atrodai kaip žvaigždė“, – pokyčius įvertino translytės gerbėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.