Koronavirusu užsikrėtęs Tomas Hanksas prakalbo apie savo būklę

Koronavirusas neapleidžia ir žinomų žmonių. Vakar pasaulį apskriejo žinia, jog šiuo virusu užsikrėtė žinomas aktorius, oskaro laimėtojas Tomas Hanksas ir jo žmona Rita Wilson.

 T.Hanksas ir jo žmona.<br> Soc. tinklų nuotr.
 T.Hanksas ir jo žmona.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2020, 9:43 AM

63-ejų T.Hanksas su vienmete žmona pajuto virusui būdingus simptomus ir patys kreipėsi į medikus, o šiandien socialinio tinklo paskyroje kreipėsi į gerbėjus ir ragino į koronavirusą žiūrėti rimtai bei rūpintis savimi ir kitais.

„Sveiki, žmonės. Rita Wilson ir aš norime padėkoti kiekvienam čia, kurie mums teikia tokią gerą pagalbą. Mums diagnozuotas koronavirusas ir mes esame izoliuoti, taigi neperduosime jo niekam kitam.

Tačiau yra tokių, kuriems šis virusas gali sukelti rimtą ligą. Yra dalykų, kuriuos galima padaryti, siekiant išvengti viruso, kaip sekti ekspertų patarimus ir rūpintis savimi ir kitais, taip? Prisiminkite, nepaisant visų dabartinių įvykių, beisbole niekas neverkia“, – vaizdingai situaciją apibūdino T.Hanksas.

T.Hanksas Australijoje dirba su filmu apie legendinio Elvio Presley gyvenimą. „Jaučiamės šiek tiek pavargę. Peršalome, pajutome kūno skausmus. Ritai tai ateidavo, tai praeidavo šaltis.

Taip pat – lengvi karščiavimai, – rašė T.Hanksas. – Elgiamės teisingai, kaip pasaulyje dabar ir reikėtų daryti, tad mums buvo atliktas koronaviruso testas. Paaiškėjo, kad jis – teigiamas.“

Dabar nėra aišku, kada Oskarų laimėtojas T.Hanksas su žmona galės vėl pasirodyti filmavimo aikštelėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.