Lietuviškų šaknų turintis Rusijos režisierius M. Balčiūnas-Weisberg prakalbo apie skyrybų gandus

Vis dažniau pasigrsta kalbos, kad lietuviškų šaknų turinčio Rusijos kino režisieriaus, prodiuserio Mariaus Balčiūno-Weisberg (49 m.) ir aktorės Natalijos Bardo (32 m.) santykiai braška. Pats Marius pagaliau išsakė savo poziciją.

 Marius Balčiūnas-Weisberg ir Natalija Bardo.<br> ITAR-TASS/Scanpix nuotr.
 Marius Balčiūnas-Weisberg ir Natalija Bardo.<br> ITAR-TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-08 14:05

Režisierius paneigė šiuos gandus ir pažymėjo, kad gerbėjai neturi ko nerimauti. Marius patikino, kad jo ir Natalijos santykiai yra puikūs.

Visus gandus išprovokavo N.Bardot. Visai neseniai socialiniame tinkle ji pasidalijo bendra savo ir Mariaus nuotrauka. Gerbėjai suskubo žarstyti komplimentus, kad jie atrodo puikiai.

„Mes jau nebe pora“, – atšovė N.Bardo.

Tačiau dabar režisierius suskubo visus raminti, kad jie neva neteisingai suprato šią frazę. Anot Mariaus, Natalija pažymėjo, kad jie ne pora, o šeima.

„Mes neišsiskyrėme – tai klaidinga informacija. Mums viskas gerai. Dabar tiesiogine ta žodžio prasme esame vieno metro atstumu“, – patikino jis ir pridūrė, kad karantinas jam padovanojo daugiau laiko su šeima. 

Marius ir Natalija romantiškus santykius pradėjo puoselėti 2015 metais. Po metų pora susilaukė sūnaus Eriko. 2018-aisiais jei paskelbė apie svao vestuves, tačiau ligi šiol jiedu dar nėra susituokę.

M.Balčiūnas-Weisbergas gimė žydo ir lietuvės šeimoje. Vyro tėvas Erikas (1934-2017) – vienas žymiausių Rusijos prodiuserių, mama Danguolė Balčiūnaitė – kultūros atašė, ilgą laiką dirbusi Lietuvos atstovybėje ir ambasadoje Maskvoje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.