Šaltiniai kalba apie serialų žvaigždės Mary-Kate Olsen skyrybų priežastį: kortas sumaišė buvusioji?

Gegužės viduryje užsienio žiniasklaida išnarpliojo, kad skiriasi prancūzų bankininkas Olivier Sarkozy (50 m.) ir dar vaikystėje serialų žvaigžde tapusi, šiuo metu į madą pasinėrusi Mary-Kate Olsen (33 m.).

 Šaltiniai kalba apie serialų žvaigždės Mary-Kate Olsen skyrybų priežastį: kortas sumaišė buvusioji?<br> ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
 Šaltiniai kalba apie serialų žvaigždės Mary-Kate Olsen skyrybų priežastį: kortas sumaišė buvusioji?<br> ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
 Šaltiniai kalba apie serialų žvaigždės Mary-Kate Olsen skyrybų priežastį: kortas sumaišė buvusioji?<br>AP/Scanpix nuotr.
 Šaltiniai kalba apie serialų žvaigždės Mary-Kate Olsen skyrybų priežastį: kortas sumaišė buvusioji?<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 10, 2020, 9:39 AM

Santuokoje jie pragyveno penkerius metus. Pasak TMZ, skyrybų iniciatorė – Mary-Kate.

Ji prieš mėnesį į Niujorko teisme pateikė skyrybų prašymą, tačiau dėl pandemijos jis nebuvo priimtas. Žvaigždės advokatai šiuo metu stengiasi pagreitinti skyrybų procesą.

Dabar kalbama apie skyrybų priežastį. Viešai nepanorę savo tapatybės atskleisti šaltiniai teigia, kad paskutinis šiaudas buvo, kaip buvusi Olivier žmona Charlotte nusprendė karantinuotis jų sodyboje.

Ch.Bernard ir Olivier turi du vaikus. Visą trijulę ne juokais išgąsdino pandemija Niujorke.

Olivier jaudinosi dėl buvusios šeimos ir pasiūlė atvykti pagyventi kartu nuošalioje sodyboje.

„Olivier susirūpino savo šemos saugumu Niujorke. Jis primygtinai reikalavo Mary-Kate, kad su jais galėtų gyventi jo buvusi žmona ir vaikai. Mary-Kate myli vaikus, tačiau gyvenimas su buvusia žmona tikrai neapsiėjo be pykčių“, – kalbėjo šaltinis.

Buvusio Prancūzijos prezidento Nicolo Sarkozy netikras brolis su rašytoja rašytoja Charlotte pragyveno 14 metų, tačiau 2010-aisiais pasuko skirtingais keliais. Pora oficialiai išsiskyrė 2011-aisiais. Su M.-K.Olsen susitikinėti jis pradėjo 2012 metų gegužę.

Dėl nemenko jų amžiaus skirtumo iš pradžių šis romanas daug kam kėlė nuostabą. Niujorke pora yra įsikūrusi prabangiuose 6,25 mln. vertės apartamentuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?