P. Gagarinos vyras prabilo apie byrančią jųdviejų santuoką: „Kartu nebegyvename“

Gandai apie problemas Rusijos scenos žvaigždės Polinos Gagarinos šeimoje sklando jau seniai, tačiau nė vienas iš sutuoktinių neskubėjo jų patvirtinti. Pagaliau Dmitrijus Ischakovas nusprendė pripažinti, kad jis ir Polina kartu nebegyvena, praneša starhit.ru.

 Polina Gagarina su vyru.<br> Instagramo nuotr.
 Polina Gagarina su vyru.<br> Instagramo nuotr.
Polina Gagarina.<br>„Instagram“ nuotr.
Polina Gagarina.<br>„Instagram“ nuotr.
Polina Gagarina.<br>„Instagram“ nuotr.
Polina Gagarina.<br>„Instagram“ nuotr.
Polina Gagarina.<br>„Instagram“ nuotr.
Polina Gagarina.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 30, 2020, 6:22 PM, atnaujinta Jul 1, 2020, 9:13 AM

Apie permainas asmeniniame gyvenime 42-iejų fotografas pranešė socialiniame tinkle.

„Mes kartu nebegyvename, palaikome normalius santykius ir toliau su meile rūpinamės vaikais. Tai viskas“, – sakė jis, nenorėdamas gilintis į konflikto šeimoje detales.

P.Gagarinos gerbėjai negali patikėti poros nesantaika, nes jie, pasak daugelio, buvo viena stipriausių ir darniausių Rusijos pramogų pasaulio porų.

„Aš iki šiol tuo netikėjau! Galbūt pavyks susitaikyti, argi nėra kelio atgal?“, „Pati liūdniausia šių metų žinia!“, „Mano širdis sudaužyta! Kaip dabar tikėti meile!“, – rašė nusivylę gerbėjai.

Kalbama, kad poros santykiai braškėjo jau seniai dėl per didelio P.Gagarinos užimtumo, kurios veikla daug sėkmingesnė ir pelningesnė nei jos vyro. Kai kas buvo įsitikinę,jog ilgametė fotografo ir dainininkės sąjunga ėmė byrėti sunkiu visiems metu – saviizoliacijoje.

„Prieš prasidedant karantinui aš maniau, kad tai netiesa, viskas nėra taip rimta, tuoj ir vėl pradėsime įprastą gyvenimą. Na savaitė, na dvi ... Lyg ir veiklos yra – ir filmavimai, ir koncertai tęsiasi – nors ir nauju formatu.

Tačiau jau atėjo gegužė: pasikeitė mano kasdienybė, pasikeitė įpročiai, atsirado laiko sau ir pirmą kartą gyvenime nebuvo jokios sumaišties.

Žinote, esu labai dėkinga šiam laikui, nepaisant to, kad daugeliui tai iš tikrųjų buvo sunku. Linkiu visiems naujos energijos, sėkmės ir galimybių. Nuostabu atverti save, nuostabu atverti aplinkinius“, – tuo metu atvirai kalbėjo P.Gagarina.

Dar praeitų metų rudenį buvo kalbama, kad Dmitrijus neištikimas savo žmonai. Tuomet fotografas tik juokėsi iš to.

Šiemet pora būtų minėjusi šeštus santuokos metus, tačiau tai, greičiausiai, neįvyks.

Jiedu augina dukrą Miją, kuriai šiemet suėjo treji metai. P.Gagarina iš pirmos santuokos su aktoriumi Piotru Kislovu augina 13 metų sūnų Adrejų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.