Šaltiniai atskleidė netikėtą „Okna“ žvaigždės Dmitrijaus Nagijevo pusę

Garsus Rusijos aktorius, buvęs daugeliui žinomos legendinės laidos „Okna“ (liet. „Langai“) vedėjas Dmitrijus Nagijevas (53m.) nemėgsta viešinti savo asmeninio gyvenimo.

Dmitrijus Nagijevas.<br>Scanpix/TASS nuotr.
Dmitrijus Nagijevas.<br>Scanpix/TASS nuotr.
Dmitrijus Nagijevas.<br>Scanpix/TASS nuotr.
Dmitrijus Nagijevas.<br>Scanpix/TASS nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 21, 2020, 1:18 PM

Po 2010 -aisiais įvykusių skyrybų su vienintele oficialia žmona Alisa Šer, televizijos laidų vedėjas kruopščiai slepia savo romanus.

Alisa ir Dmitrijus užaugino sūnų Kirilą, kuriam jau 30 metų. Tačiau kalbama, kad jis nėra vienintelis žvaigždės įpėdinis. D.Nagijevas yra dar bent dviejų vaikų tėvas, rašoma starhit.ru.

Rašoma, kad Dmitrijus jau daug metų gyvena su Natalija Kovalenko, kuri taip pat dirba televizijoje. Aktoriaus aplinkoje kalbama, kad būtent pas ją, palikęs žmoną, jis apsigyveno. Pora, teigiama, augina sūnų Marką.

Antroji slapta aktoriaus aistra laikoma Anna Spektor. Ji gyvena dviejų aukštų kotedže, kurio plotas yra 265 kvadratiniai metrai. Tokio būsto kaina yra maždaug 30 milijonų rublių. Anna augina aštuonerių metų dukrą Mirą Nagijevą, kuri labai panaši į Dmitrijų.

„Annai Spektor – 45 metai, ji ilgametė Dimos gerbėja. Jiedu susitikinėja apie 15 metų. Kada Kovalenko pradėjo rūpintis jųdviejų su Dima namais Sankt Peterburge, jis pradėjo važinėti į gastroles vienas arba lydimas Annos. Jos garbei jis pavadino savo labdaros fondą – „Anna“, – pasakojo aktoriaus aplinkos žmonės.

Kalbama, kad Nagijevas rūpinasi abiem šeimom. Dmitrijus niekada nepasirodo viešumoje su jokiomis širdies draugėmis, nors neseniai duotame interviu užsiminė, kad jau seniai yra ne vienas.

„Mylimoji, kuri kartu su manimi, puikiai žino, kad aš mažai pasikeičiau kaip žmogus. Aš sugalvojau sau daug naujų vaidmenų, tačiau namuose, šeimoje likau paprastu žmogumi...

Aš vertinu draugystę. Ir man pasisekė: mano mylima moteris yra mano geriausia draugė. Meilė – štai be ko manęs nėra. Mylimosios ranka tavo rankoje, vaikai, siekiai darbe – štai be ko manęs nėra“, – pasidalino Dmitrijus.

Žurnalo „Forbes“ duomenimis kasmet moterų numylėtinis uždirba ne mažiau kaip 3 milijonus dolerių. Tuo tarpu pats Nagijevas įsitikinęs, kad pinigai – tik laikinas gėris, svarbiausia – nuoširdūs jausmai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.