Rusų legendos Vladimiro Vysockio sūnus Nikita: „Nekartosiu savo tėvų likimo“

Legendinis rusų aktorius, poetas ir dainų atlikėjas Vladimiras Vysockis (1938 m. – 1980 m.) dar būdamas santuokoje su aktore Liudmila Abramova, turėjo romaną su rusų kilmės prancūzų aktore ir dainininke Marina Vladi, praneša starhit.ru.

Nikita Vysockis.<br>Scanpix/IT nuotr.
Nikita Vysockis.<br>Scanpix/IT nuotr.
Nikita Vysockis.<br>Scanpix/IT nuotr.
Nikita Vysockis.<br>Scanpix/IT nuotr.
Vladimiras Vysockis.<br>Scanpix/IT nuotr.
Vladimiras Vysockis.<br>Scanpix/IT nuotr.
Nikita Vysockis.<br>Scanpix/IT nuotr.
Nikita Vysockis.<br>Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 6, 2020, 12:08 PM

Sužinojusi apie išdavystę Liudmila, kartu su jųdviejų vaikais Arkadijum ir Nikita, paliko jį. Nepaisant to, legendinio aktoriaus įpėdiniai jam atleido ir netgi bandė bendrauti su savo pamote.

Vladimiras Vysockis mirė 1980-ųjų liepos 25-ąją. Aktoriaus sūnūs saugo šiltus prisiminimus apie jį. Nikita sako, jog niekada nejautė jam pykčio.

„Prisimenu tą dieną, kai mama sužinojo apie mano tėvo išdavystę. Tai buvo 1968-ieji. Ji mums pasakė, kad tėtis turi kitą šeimą. Mes tai priėmėme gana skausmingai.

Tačiau nelaikau Marinos Vladi savo priešu. Ji bandė glaistyti santykius su mumis, mes susipažinome su jos vaikais.

Marina stengėsi, kad mes bendrautume. Bet iš to nieko neišėjo vien todėl, kad buvome skirtingi. Ne, mes nepavydėjome tėčio“, – pasakojo jis vienoje iš televizijos laidų.

Bėgant laikui Liudmila Abramova rado jėgų atleisti menininkui už išdavystę. Be to, ji buvo tikra, kad Marinai Vladi nepasisekė.

„Aš nežinojau apie jo romaną su Marina. Jos garbei reikia pasakyti, kad Volodia gyveno ne tik saugomas Viešpaties, bet ir jos. Jai teko baisiausia. Volodia buvo vyresnis už ją, be to, jis labai sirgo“, – sakė Liudmila.

Anot V.Vysockio sūnaus Nikitos, jo motina niekada negrįžo į butą, kuriame ji kadaise buvo laiminga su dainininku.

„Ji tiesiog viską nutraukė. Iš pradžių tėtis bandė grįžti pas mamą, jis nenorėjo, kad ji išeitų, tačiau tai nepavyko. Aš nekartosiu savo tėvų likimo, bet taip pat ne kartą vedžiau. Reikia mokėti netraumuoti vaikų. Man atrodo, kad aš apsaugojau savo įpėdinius nuo išgyvenimų“, – teigia 55-erių Nikita.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.