72-ąjį kartą vykusioje „Emmy“ apdovanojimų ceremonijoje žvaigždės puošėsi pižamomis

130 filmavimo kamerų net dešimtyje skirtingų šalių – tokių priemonių šiemet ėmėsi organizatoriai, kad žiūrovai išvystų karščiausias garsiausių aktorių emocijas. Sekmadienį nuskambėjusi 72-oji „Emmy“ apdovanojimų ceremonija dėl koronaviruso šiemet atrodė visiškai kitaip nei esame įpratę matyti.

  Šiemet įvykę apdovanojimai buvo kiek kitokie.<br> Scanpix nuotr.
  Šiemet įvykę apdovanojimai buvo kiek kitokie.<br> Scanpix nuotr.
 Šiemet įvykę apdovanojimai buvo kiek kitokie.<br> AFP/ Scanpix nuotr.
 Šiemet įvykę apdovanojimai buvo kiek kitokie.<br> AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 21, 2020, 6:28 AM, atnaujinta Sep 21, 2020, 11:04 AM

Los Andžele skelbiant geriausius šių metų televizijos serialus, aktorius, aktores, režisierius žmonės išvydo net JAV neesančių garsenybių emocijas.

Vieno garsiausių TV laidų vedėjų Jimmy Kimmelas „Emmy“ apdovanojimus vedė beveik tuščioje „Staples Center“ arenoje, o televizijos žvaigždės prie jo prisijungė virtualiai.

„Taip. Televizija – jūsų draugas. Tai jūsų draugai. Jūsų didysis brolis, sesers sesuo, mamos šeima, jūsų du tėčiai, trys sūnus, pamišusi buvusioji. Tai netgi jūsų šuo. Gerais ir blogais laikais, kiekvieną jūsų dieną televizija – su jumis. Pasaulis gali būti siaubingas, bet televizija niekada nebuvo tokia gera. Ir šįvakar mes pagerbiama nuostabius serialus ir istoriją keičiančius nominantus“, – šmaikščiomis nuorodomis į garsius serialus savo kalbą pradėjo J.Kimmelas, o jo žodžius lydėjo dirbtinis juokas ir plojimai.

Dėl Los Andžele paskelbto karantino salėje nebuvo žiūrovų, o apie pergales išgirdę apdovanojimų laureatai švytėjo iš džiaugsmo saugiai sėdėdami savo namuose.

Maždaug 130 pretendentų į apdovanojimus buvo išdalintos kameros, kad jie pritvirtintų jas savo aplinkoje, raginant kūrybiškai pasiruošti padėkos kalboms, ryškiausioms žvaigždėms buvo siūloma vietoje įprastų smokingų ir vakarinių suknelių pasirinkti pižamas.

„Šiemet apdovanojimų šou reitingai krenta... Tai yra mažų mažiausiai galimybė viską pakeisti – surengti tokią apdovanojimų ceremoniją, kokios dar niekad nebuvo“, – dar prieš ceremoniją sakė svetainės „IndieWire“ apie apdovanojimus rašanti redaktorė Libby Hill.

„Net jeigu sekmadienio vakaras bus visiška katastrofa, tai bent jau bus įdomi katastrofa. Ir tai yra tikrai viskas, ko galima norėti 2020-aisiais“, – kalbėjo ji.

Naujienų portalas lrytas.lt skelbia „Emmy“ statulėlių laimėtojus:

Geriausias komedijos žanro serialas: „Curb Your Enthusiasm“, „Dead To Me“, „Insecure“, „Schitt's Creek“, „The Good Place“, „The Kominsky Method“, „The Marvelous Mrs. Maisel“, „What We Do In The Shadows“.

Geriausias dramos žanro serialas: „Better Call Saul“, „Killing Eve“, „Ozark“, „Stranger Things“, „Succession“, „The Crown“, „The Handmaid's Tale“, „The Mandalorian“.

Geriausias komedijos žanro pagrindinis aktorius: Don Cheadle, Anthony Anderson, Ramy Youssef, Eugene Levy, Ted Danson, Michael Douglas.

Geriausia komedijos žanro pagrindinė aktorė: Tracee Ellis Ross, Linda Cardellini, Christina Applegate, Issa Rae, Catherine O'Hara, Rachel Brosnahan.

Geriausias dramos žanro pagrindinis aktorius: Jason Bateman, Billy Porter, Brian Cox, Jeremy Strong, Steve Carell, Sterling K. Brown.

Geriausia dramos žanro pagrindinė aktorė: Zendaya, Jodie Comer, Sandra Oh, Laura Linney, Olivia Colman, Jennifer Aniston.

Geriausias miniserialas: „Little Fires Everywhere“, „Mrs. America“, „Unbelievable“,„Unorthodox“, „Watchmen“.

Geriausia miniserialo ar televizijai skirto filmo aktorė: Cate Blanchett, Shira Haas, Regina King, Octavia Spencer, Kerry Washington.

Geriausias miniserialo ar televizijai skirto filmo aktorius: Jeremy Ironsas, Hugh Jackmanas, Paulas Mescalas, Jeremy Pope'as, Markas Ruffalo.

Geriausias televizijai skirtas filmas: „American Son“, „Bad Education“, „Dolly Parton’s Heartstrings“, „El Camino: A Breaking Bad Movie“, „Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverendt“.

Geriausias realybės šou konkursas: „The Masked Singer“, „Nailed It!“, „RuPaul’s Drag Race“, „Top Chef“, „The Voice“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų