Po 32-ejų dukros mirties Rusijos aktorius V. Konkinas užsidarė namuose: kaltina jos mylimąjį

Kino filmo „Susitikimo vietos pakeisti negalima“ žvaigždė, Rusijos kino ir teatro aktorius Vladimiras Konkinas įsitikinęs, kad jo dukra negalėjo nuskęsti, nes ji gerai mokėjo plaukti. Tačiau fitneso klubo, kurio baseine įvyko nelaimė, darbuotojai pasakojo, kad ji ten buvo neblaivi, praneša starhit.ru.

Po 32-ejų dukros Sofijos mirties Rusijos aktorius V. Konkinas užsidarė namuose.<br>LR koliažas.
Po 32-ejų dukros Sofijos mirties Rusijos aktorius V. Konkinas užsidarė namuose.<br>LR koliažas.
V.Konkino dukra Sofija.<br>Soc. tinklo nuotr..
V.Konkino dukra Sofija.<br>Soc. tinklo nuotr..
V.Konkino dukra Sofija.<br>Soc. tinklo nuotr..
V.Konkino dukra Sofija.<br>Soc. tinklo nuotr..
V.Konkinas.<br>Scanpix/IT nuotr.
V.Konkinas.<br>Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2020-10-04 20:57

32-ų Sofija Konkina rugsėjo 29 d. buvo palaidota Maskvoje. Tik artimiesiems ir draugams buvo leista ją palydėti į paskutinę kelionę. Jos tėtis, Vladimiras Konkinas, labai išgyvena vienintelės dukros netektį. Po laidotuvių jis tiesiog užsidarė vienas savo bute.

Artimieji pastarosiomis dienomis bandė nepalikti aktoriaus vieno, tačiau po laidotuvių jis, tiesiogine to žodžio prasme, visus išvarė iš buto.

„Vladimiras Aleksejevičius nesikelia iš lovos“, – starhit.ru. sakė šeimos draugas. – Paprašiau visų draugų ir giminaičių kuriam laikui jį palikti, jis nori būti vienas. Mes, žinoma, dėl jo labai jaudinamės. Skambiname paeiliui patikrinti, kaip jis jaučiasi“.

Aktorius įtaria, kad dėl jo mylimos dukros mirties kaltas jos sugyventinis Michailas Serovas. Pora prieš tris mėnesius susipažino internete ir kartu gyveno išnuomotame bute. Teigiama, kad pastaruoju metu jų santykiai nebuvo geri.

„Su dukters sugyventiniu, vyru, kuris teigia, kad Sofija gėrė, Vladimiras nenori bendrauti, o aš kalbėjau su Serovu tiek laidotuvėse, tiek kelis kartus telefonu“, – tęsia ilgametis Konkino draugas Aleksejus Jurjevičius. – Jis, žinoma, neigia visus kaltinimus. Bet mes turime savo versiją apie tai, kas įvyko. Manome, kad vyras turi ką slėpti“.

Be to, Michailas su visuomene pasidalijo apie tai, kad jo išrinktoji be alkoholizmo turėjo ir rimtų finansinių problemų.

Ji drovėjosi paprašyti pinigų iš savo garsaus tėvo. Kol vyksta tyrimas, taip pat sprendžiama, su kuo liks 11-metė Konkinos dukra Alisa.

Mergaitė ne iš karto patikėjo, kad jos mamos nebėra. Sofija mergaitę augino viena. Dabar ją priglaudė Sofijos brolis, kuris galbūt ateityje taps oficialiu jos globėju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.