„Okna“ žvaigždė D. Nagijevas pripažino, kad turi širdies draugę: viešumoje sėdi skirtingose pusėse

Legendinės televizijos laidos „Okna“ žvaigždė Dmitrijus Nagijevas (53 m.) apie savo asmeninį gyvenimą neatvirauja, o visus savo romanus vyras laiko paslaptyje.

 Dmitrijus Nagijevas.<br> ITAR/TASS/Scanpix nuotr.
 Dmitrijus Nagijevas.<br> ITAR/TASS/Scanpix nuotr.
 Dmitrijus Nagijevas.<br> ITAR/TASS/Scanpix nuotr.
 Dmitrijus Nagijevas.<br> ITAR/TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 12, 2020, 10:49 PM

Žinoma tik tiek, kad Dmitrijus buvo kartą vedęs televizijos laidų vedėją Alice Sher, su kuria susilaukė sūnaus Kirilo. Tačiau 24 metus trukusi santuoka žlugo.

Nėra žinoma, su kuo dabar D.Nagijevas gyvena. Tačiau Rusijos laidoje „Ty ne poverish“ jis prisipažino, kad jo širdis – užimta.

„Su moterimis man labai sudėtinga, bet aš ne vienas. Aš parašysiu knygą apie savo gyvenimą, kad žmonės suprastų, kaip viskas vyksta.

Tik mano amžiuje nereikia būti išrankiam ar aiškintis dėl savo moterų. Tačiau mano mylima moteris yra ir mano geriausia draugė“, – įsitikinęs jis.

Taip pat yra žinoma, kad Kirilas nėra vienintelis jo sūnus.

Kalbama, kad Dmitrijus turi dar vieną sūnų ir dukrą, tačiau aktorius jų visuomenei niekada nepristatė. Žinoma, jis nekalba ir apie jų mamas.

pasak D.Nagijevo, jam nesunku savo gyvenimą nuslėpti. Jei su savo mylima moterimi eina į viešumą, stengiasi į save neatkreipti dėmesio.

„Tiesiog nereikia rodyti savo privataus gyvenimo ir niekas juo nesidomės. Mes, pavyzdžiui, jei su mylima moterimi einame į spektaklį, sėdime skirtingose salės pusėse“, – nustebino Dmitrijus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.