Buvęs A. Jolie ir B. Pitto asmens sargybinis išklojo, kas vyko namuose ir ko jie labiausiai bijojo

Kaip iš arti atrodo Holivudo žvaigždžių Brado Pitto ir Angelinos Jolie gyvenimas? Šį atsakymą žino buvęs jų asmens sargybinis, su pora dirbęs 18 mėnesių. 

Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> PA/Wire/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br> PA/Wire/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-11-25 22:01, atnaujinta 2020-12-01 14:58

55-erių Markas Billinghamas 27 metus tarnavo Didžiosios Britanijos ginkluotųjų pajėgų padalinyje. „Women's Day“ jis tikino iš šio darbo išsinešantis tik geriausius prisiminimus.

Marką nuoširdžiai žavėjo, kaip meistriškai Angelina ir Bradas mokėjo paskirstyti savo laiką. Jų asmeninis gyvenimas buvo slepiamas po devyniais užraktais – asmens sargybinis tikina, kad viso to jis mokėsi iš Holivudo poros. 

„Vienintelis dalykas, kuris mane visuomet stebindavo, tai kaip jie mokėjo planuoti laiką. Jie turėjo laiko viskam – nuo šeimos laisvalaikio iki labdarų. Aš iš jų daug ko išmokau, o jie – iš manęs. Mūsų darbas buvo grįstas abipuse pagarba“, – sakė jis.

Asmens sargybinis teigė, kad labiausiai žvaigždžių pora jaudinosi dėl savo šešių vaikų saugumo.

„Jie labai baiminosi, kad kas nors gali pavogti jų vaikus. Šis klausimas susijęs su dideliais pinigais, todėl jie visada turėjo žinoti, kas tiksliai bet kuriuo metu yra šalia jų vaikų“, – kalbėjo vyras.

Markas yra saugojęs tokias žvaigždes kaip Seaną Penną, Tomą Cruise'ą, Kate Moss. Tačiau maloniausias asmens sargybinio, kaip jis pats teigia, gyvenimas buvo šalia Brado ir Angelinos.

„Mes labai artimai bendravome. Aš su jais net gyvenau. Galėdavau pasiimti jų vaikus. Niekam kitam, išskyrus mane, jie to neleisdavo. Reguliariai vaikus vedžiovadau į plaukimo būrelius. Aš jiems buvau kaip tėvas“, – prisipažino Markas.

Tačiau viskas sugriuvo, kai pora nusprendė pasukti skirtingais keliais. Net praėjus keturiems metams po skyrybų, jie ligi šiol negali galutinai išspręsti vaikų globos klausimo.

B.Pittas pasirengęs viskam, kad vaikai gyventų su juo, o A.Jolie tam prieštarauja.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.