Ritos Oros 30-metis – dėmesio centre: nepaisė karantino ir savanoriškai sumokėjo 11 tūkst. eurų

Dainininkė Rita Ora pasidalijo viešu atsiprašymu instagramo istorijoje po to, kai ji buvo apkaltinta nepaisiusi karantino, kadangi šeštadienį surengė prabangų 30-ojo gimtadienio vakarėlį.

Rita Ora.<br> Scanpix/RS nuotr.
Rita Ora.<br> Scanpix/RS nuotr.
Ritos Oros gimimo dienos akimirkos.<br>Soc. tinklo nuotr.
Ritos Oros gimimo dienos akimirkos.<br>Soc. tinklo nuotr.
Ritos Oros gimimo dienos akimirkos.<br>Soc. tinklo nuotr.
Ritos Oros gimimo dienos akimirkos.<br>Soc. tinklo nuotr.
Ritos Oros gimimo dienos akimirkos.<br>Soc. tinklo nuotr.
Ritos Oros gimimo dienos akimirkos.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 30, 2020, 9:33 PM

Laiške ji gerbėjams sakė, jog gailisi dėl šio poelgio. Šaltinių duomenimis, ji savanoriškai sumokėjo 10 tūkst. Svarų (11 147 eurų) baudą už šį incidentą.

„Sveiki visi, dalyvavau nedideliame susibūrime su keliais draugais šventėme mano 30-ąjį gimtadienį. Tai buvo impulsyvus sprendimas, trumparegiškas požiūris, kad jei nepaisysime karantino viskas vis tiek bus gerai.

Aš labai atsiprašau, kad pažeidžiau taisykles ir savo ruožtu suprantu, kad tai žmonėms kelia pavojų. Tai buvo rimta ir nepateisinama klaida.

Atsižvelgdama į apribojimus suprantu, kokie neatsakingi buvo šie veiksmai ir prisiimu visą atsakomybę. Jaučiuosi labai sutrikusi žinodama, kai sunkiai žmonės dirba ir kovoja su šia baisia liga ir suvokiu aukas, kurias žmonės ir verslas aukoja, saugodami mus visus. Nors tai nieko nesutvarkys, noriu nuoširdžiai atsiprašyti“, – nuoširdžiu įrašu pirmadienio pavakarę instagramo istorijoje dalijosi atlikėja.

Įtariama, kad šeštadienį vakarų Londone esančiame restorane „Casa Cruz“ slaptame vakarėlyje dalyvavo per 30 Ritos Oros pakviestų draugų.

Dailymail.co.uk rašoma, jog 30-mečio vakarėlyje svečiai linksminosi iki pat paryčių. Visa tai vyko po to, kaip Jungtinės Karalystės valdžia pabrėžė, kaip svarbu laikytis apribojimų prieš antrąjį užsidarymą, kuris baigsis gruodžio 2 d.

Nuotraukose, kurias gavo „The Sun“ buvo matyti Cara ir Poppy Delevinge, taip pat TOWIE žvaigždė Vasas Morganas ir Ritos Oros sesuo Elena.

Naktį šalia restorano buvo įamžinti ir policijos pareigūnai – jie dairėsi į langus, bandė atidaryti metalines duris.

Nors policija patvirtino, kad šeštadienio vakarą jie gavo iškvietimą dėl galimo dėl COVID-19 grėsmės įvestų taisyklių pažeidimo įvardytoje vietoje.

„Lapkričio 28 d., šeštadienį, 21 val. 10 min. policija gavo iškvietimą dėl galimo COVID taisyklių pažeidimo komercinėse patalpose.

Pareigūnai nuvyko į įvykio vietą ir atliko tyrimą. Jie nerado jokių pažeidimų“, – „MailOnline“ pasakojo atstovas spaudai.

Iš pastato, kuriame pasirodė policija, buvo pastebėta išeinanti Rita Ora. Moteris veidą dengė juoda kauke.

„Rita ir jos sesuo į restoraną atėjo pirmos, jos atrodė tarsi lėlės ir aiškiai laukė geros nakties.

Buvo nemažai svečių, visi apsirengę labai spalvingai ir visi įėjo į pastatą pro galinį įėjimą, sargybiniams stebint priekyje, kad niekas kitas neįeitų. Tai tęsėsi iki pat paryčių“, – pasakojo vakarėlį stebėjęs šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.