Šaltiniai išdavė: K. Kardashian privačioje saloje planuoja trankų skyrybų vakarėlį

Ar kada nors pagalvojote, jog skyrybas galima trankiai atšvęsti? Būtent tai planuoja padaryti reaybės šou žvaigždė Kim Kardashian, kuri skiriasi su reperiu Kanye Westu.

 Kim Kardashian ir Kanye Westas.<br> Scanpix nuotr.
 Kim Kardashian ir Kanye Westas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2021, 10:17 PM

Kim planuoja išsinuomoti privačią salą ir ten surengti trankų vakarėlį. Visa tai bus filmuojama ir parodoma naujusiame realybės šou.

Nors Kim kalbų apie skyrybas nepatvirtino, tačiau artimiausi draugai jau pasakojo, kad Kanye ir ji kurį laiką gyvena atskirai. Žurnalas „Heat“ praneša, kad šiuo metu K.Kardashian atostogauja Terkso ir Kaikoso salose ir planuoja trankų savo šeimos, draugų ir vaikų vakarėlį.

„Ji ieško salos, kurią galėtų išsinuomoti ir pasileisti plaukus... Čia dalyvaus visi jai brangūs žmonės. Ji tikisi, kad šis vakarėlis siesis su nauja pradžia.

Vaikai Kim yra prioritetas, tačiau ji šiuo metu sutelkusi visą dėmesį į save. Ji mano, kad ir vaikams bus naudinga, jei mama pasisems daugiau energijos“, – leidiniui kalbėjo šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.