Fotografas atskleidė, kas užkoduota besilaukiančios Meghan Markle ir princo Harry nuotraukoje

Karališkosios šeimos gerbėjai džiūgauja – Meghan Markle ir princas Harry laukiasi antros atžalos. Naujieną apie nėštumą juodu pranešė Šv.Valentino dieną.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br>LR koliažas.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br>LR koliažas.
Meghan Markle ir Harry.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir Harry.<br>Scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>Scanpix/SW nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>Scanpix/SW nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix/SI nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix/SI nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>Scanpix/PC nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>Scanpix/PC nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 16, 2021, 12:02 PM, atnaujinta Feb 16, 2021, 12:12 PM

Princas Harry ir Meghan Markle žinia pasidalijo kartu su jaukia nespalvota nuotrauka, kurią Los Andžele nuotoliniu būdu per „iPad“ iš Lonodo padarė jųdviejų bičiulis fotografas Misanas Harrimanas.

Užsienio naujienų portalams vyras pasakojo, jog pora jį pakerėjo savo laime. Įamžintoje akimirkoje princas Harry meiliai žvelgia į Meghan, kuri glostydama savo pilvuką guli ant jo kojų.

Sasekso kunigaikštienė vilki nuostabią Carolinos Herreros suknelę, kuri buvo kurta tuo metu, kai ji laukėsi sūnaus Archie.

Fotografas atskleidė, jog nuotraukoje yra užkoduotos kelios reiškingos detalės.

„Jiems už nugaros – gyvybės medis, o pats sodas simbolizuoja vaisingumą, gyvenimą ir progresą. Jiems nereikėjo nurodyti krypties, sakyti, ką daryti, nes jie per gyvenimą keliauja kaip dvi giminingos sielos.

Kai pamatai žmones, kuriuos jungia toks ryšys, koks sieja juos, jautiesi taip lyg verstum knygos lapus“, – kalbėjo M. Harrimanas.

Primename, jog lapkričio pabaugoje Meghan Markle prisipažino patyrusi persileidimą. Tai įvyko praėjusių metų liepą. Sesekso hercogienė pasakojo praradusi vaiką tuomet, kai pajuto stiprų skausmą šių metų liepą, vystydama savo sūnų Archie.

„Tai buvo liepos rytas, prasidėjęs kaip bet kuri kita diena. Pagaminti pusryčius. Pašerti šunis. Išgerti vitaminus. Surasti tą dingusią kojinę. Paimti po stalu nusiridenusią vaško kreidelę. Susirišti plaukus į arklio uodegą prieš paimant sūnų iš jo lopšio.

Pakeitusi sauskelnes pajaučiau pilvo dieglius. Kritau ant grindų su sūnumi ant rankų, dainuodama lopšinę, kuri mus abu nuramintų. Džiugi melodija buvo lyg kontrastas jausmui, kad kažkas ne taip. Laikydama savo pirmagimį žinojau, kad prarandu antrąjį“, – tokiais žodžiais atvirą laišką pradėjo M.Markle.​

Rašydama „New York Times“ moteris pasakojo, kaip susirgo namuose Los Andžele ir gulėjo ligoninėje su netektį išgyvenančiu sutuoktiniu Harry.

Tuomet jie abu kentė skausmą dėl kūdikio mirties.

„Po kelių valandų aš gulėjau ligoninės lovoje laikydama savo vyro ranką. Pajutau jo delno netvarumą ir pabučiavau jo pirštus, šlapius nuo mūsų abiejų ašarų. Spoksojau į šaltas baltas sienas, mano akys tapo stiklinėmis. Aš bandžiau įsivaizduoti, kaip mes pasveiksime“, – rašė M.Markle.

2019 metų gegužę Meghan Markle ir princas Harry tapo tėvais. Pora augina pirmagimį Archie (1 m.). Princo Harry ir jo žmonos sūnaus laukė milijonai gerbėjų visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.