Velionės Ž. Friske tėvai lieja ašaras: su kita santykius kuriantis jos vyras išparduos turtą

Prieš šešerius metus Rusijos muzikos pasaulis neteko didelės žvaigždės. Dainininkė Žana Friskė pralaimėjo kovą su vėžiu. Užgesus jos gyvybei, vyras Dmitrijus Šepeliovas stojo į kovą su savo uošviais.

 Anapilin išėjusi Žana Friske su vyru Dmitrijumi Šepeliovu.<br> Itarr/Tass/Sanpix nuotr.
 Anapilin išėjusi Žana Friske su vyru Dmitrijumi Šepeliovu.<br> Itarr/Tass/Sanpix nuotr.
 Anapilin išėjusi Žana Friske su vyru Dmitrijumi Šepeliovu.<br> Itarr/Tass/Sanpix nuotr.
 Anapilin išėjusi Žana Friske su vyru Dmitrijumi Šepeliovu.<br> Itarr/Tass/Sanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 10, 2021, 11:16 AM, atnaujinta Jun 10, 2021, 11:24 AM

Žanos tėvai teisme reikalavo uždrausti Dmitrijui rūpintis jų anūkui Platonui paliktu turtu. Dmitrijus ketina parduoti trečdalį Žanos palikto turto sūnui. Tačiau teismas stojo į Dmitrijaus pusę.

Vladimiras ir Olga tikėjosi, kad kai sulauks pilnametystės, jų 8-erių anūkas paveldės dviejų kambarių butą. Tačiau Dmitrijus turi visai kitokių planų.

„Tėvų ieškinys buvo atmestas. Palikimo atidalijimo klausimas galimas tik įstatymų nustatyta tvarka“, – toks sprendimas nuskambėjo teisme.

Šešerius metus, po Ž.Friske mirties, bute buvo tuštuma – čia lankėsi tik žvaigdės tėvai, kurie palaikydavo tvarką ir stengėsi išlaikyti viską, kaip dukters gyvenimo metu. Būdamas teisėtu Platono globėju, D.Šepeliovas nori butu atsikratyti. Jo kaina gali siekti apie 170 tūkstančių eurų.

„Jis nori atimti viską, ką Žana sukūrė. Kam jam reikalingas sūnus? Tik dėl Žanos pinigų. Jis nori sunaikinti viską, kas jam net nepriklauso.

Juk ta dalis priklauso mano anūkui. Į butą mes nieko neįleidžiame, mokame mokesčius, laukiame, kol Platonas užaugs ir galės ten gyventi.

Pažiūrėsime, ką nuspręs teismas. Kol kas, Dmitrijus neturi teisės iš ten nieko nei imti, nei tuo labiau parduoti“, – kalbėjo pasipiktinęs Ž.Friske tėvas.

Tėvai pykstasi su buvusiu žentu. Dmitrijus jiems neleidžia pasimatyti su anūku. D.Šepeliovas kitus santykius kuria su nauja mylimąja. Naujus metus jie pasitiko naujame bute. Tėvai mano, kad Dmitrijus parduoti Žanos butą pasišovė, nes jam prireikė pinigų naujam būstui.

„Mes niekada nepasimatome su Platonu. Mes net telefonu negalime jam paskambinti. Šepeliovas viską užblokavo. Jis su mumis visai nebendrauja. Jis mums pridarys labai daug blogų dalykų“, – apgailestavo Vladimiras.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.