Paaiškėjo daugiau detalių apie V. Zaicevo sveikatą: nerimą kelia grobstomi turtai

Jau keletą mėnesių netyla kalbos apie Rusijos aukštosios mados kūrėją Viačeslavą Zaicevą – jo asmeninis gyvenimas skelbiamas „TikTok“ vaizdo įrašuose, aptarinėjamas „Mados namų“ pastato Maskvos centre likimas, rašo starhit.ru.

 Viačeslavas Zaicevas.<br>Scanpix/IT nuotr.
 Viačeslavas Zaicevas.<br>Scanpix/IT nuotr.
 Viačeslavas Zaicevas.<br>Scanpix/IT nuotr.
 Viačeslavas Zaicevas.<br>Scanpix/IT nuotr.
 Viačeslavo Zaicevo kūryba. <br>Scanpix/IT nuotr.
 Viačeslavo Zaicevo kūryba. <br>Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 4, 2021, 10:17 AM

Valentinas Judaškinas nerimauja dėl seno draugo ir kolegos, nes žino, kaip yra sunku derinti kūrybiškumą su vadovavimu ir išlaikyti didelę komandą.

57-erių metų mados dizaineris žino apie sunkią V.Zaicevo „Mados namų“ padėtį, tačiau nelabai supranta, kaip elgtis šioje dviprasmiškoje situacijoje.

„Man labai neramu, ar liko kas iš jų, ar viduje yra tas, kas buvo kuriama metų metus. Tie nuostabūs kostiumai, suknelės, eskizai. Kur jie yra? Tik pats menininkas gali pasakyti“, – pažymi V. Judaškinas.

V. Zaicevo pažįstami sako, kad dalis „Mados namų“ paveikslų buvo išvežti nežinoma kryptimi, tačiau suknelės ir piešinių eskizai dulka sandėliuose.

Pardavus dalį pastato, neišsaugotas ir legendinis Viačeslavo Zaicevo kabinetas, tačiau atsirado žymiai erdvesnės ir modernesnės patalpos.

„Manau, kad būtina išsaugoti palikimą, kuris yra reikalingas žmonėms, norintiems to išmokti“, – sako Valentinas Judaškinas.

Svarbiausia, kad šiuo metu Viačeslavas jaučiasi gerai ir pasirengęs toliau dirbti taip, kaip visus tuos metus.

„Aš žinau, kad jis gydėsi ligoninėje, jam buvo akies uždegimas. Anksčiau jis visiškai nesirūpino savimi“, – vienoje iš televizijos laidų pasakojo V. Judaškinas

Primename, kad 83-ejų garsus mados dizaineris jau keletą metų serga Parkinsono liga.

Tuo pat metu V. Zaicevas dirba ir toliau stengiasi džiuginti gerbėjus. Remiantis gandais, rudenį bus pristatomos naujos Viačeslavo Zaicevo „Mados namų“ kolekcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.