MakSim atskleidė, kaip jautėsi prabudusi iš komos

Maždaug du mėnesius sunkia plaučių uždegimo forma sirgusi žinoma Rusijos dainininkė, dainų autorė, muzikos prodiuserė MakSim, kurios tikrasis vardas Marina Maksimova, buvo panirusi į komą. Per tą laiką ji ne kartą buvo atgavusi sąmonę.

 MakSim.<br> lrytas.lt koliažas.
 MakSim.<br> lrytas.lt koliažas.
MakSim.<br>Soc. tinklo nuotr.
MakSim.<br>Soc. tinklo nuotr.
MakSim.<br>Soc. tinklo nuotr.
MakSim.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-09-17 06:07

Tomis trumpomis akimirkomis Marina puikiai suvokė, kas vyksta aplink, praneša starhit.ru.

Gydytojai sąmoningai atjungdavo ją nuo gyvybę palaikančių aparatų tam, kad stebėtų organizmo reakciją. Tuomet atlikėja, kaip pati prisipažino, jautėsi siaubingai.

„Jaučiau didelį skausmą ir buvau daržovė – negalėjau pajudėti, sumirksėti, bet viską supratau. Man atrodė, kad tai tęsiasi amžinybę. Atsirado bejėgiškumo jausmas. Norėjau duoti ženklą gydytojams, po to supratau, kad man reikia sušukti, bet tai buvo neįmanoma. Man trūko oro, norėjosi nustoti kvėpuoti ir padėti tašką“, – pasakojo atlikėja.

Marina neslėpė, jog pabudusi iš komos ir atsakinėdama į gydytojų klausimus teigė, kad randasi ... Dubajuje. Taip pat atlikėja paprašė atnešti jai mėgstamą mėsainį.

„Sakiau, kad noriu sūrio mėsainio su saldžiarūgščiu padažu, kolos be ledo. Juk jie visi į mane žiūrėjo taip rimtai, tad supratau, jog būtina kažkaip ištaisyti visą šią situaciją.

Tada aš pradėjau sakyti gydytojams, kad man laikas grįžti namo, ten yra mano vaikai. Tačiau buvo labai silpna, nepaisant to, kad man buvo skiriami vaistai nuo skausmo. Nesuvokiau situacijos rimtumo ir veržiausi namo“, – sakė Marina.

Iš ligoninės dainininkė buvo išleista labai išsekusi – tuomet ji svėrė apie 35 kilogramus. Iki šiol žvaigždė priaugo apie devynis kilogramus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.