Nikolajus Baskovas prakalbo apie širdį slegiančius skaudulius dėl šeimos: „Sunku“

Rusijos estrados žvaigždė Nikolajus Baskovas ilgus metus laikomas jaunikiu, kuris neskuba kurti šeimos. Jis mano, kad vis dar nesutinka moters, kuri jam padovanotų įpėdinių, rašo starhit.ru.

 Nikolajus Baskovas.<br> Scanpix/IT nuotr.
 Nikolajus Baskovas.<br> Scanpix/IT nuotr.
 Nikolajus Baskovas.<br> Scanpix/IT nuotr.
 Nikolajus Baskovas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 24, 2021, 11:24 AM

Anksčiau N.Baskovas planavo sukurti šeimą po 40 metų, tačiau tėvo, kuris mirė 2019 metais nuo smegenų vėžio, liga pakeitė visus jo planus.

„Aš galėjau sekti mada ir bet kuriuo metu susilaukti vaikų – kaip sakoma, sau. Bet aš užaugau pilnavertėje šeimoje ir labai noriu, kad mano vaikai augtų apsupti abiejų tėvų meilės. Tai yra pagrindinis mano noras“, – šiandien prisipažįsta 44 metų dainininkas.

Jis neslepia, jog kol kas jam sunkiai pavyksta įsimylėti.

„Kai esi ant sėkmės bangos, labai sunku rasti žmogų, kuris gyvens dėl tavęs ir vardan tavęs. Nors tokių problemų turi ne tik žinomi žmonės. Ne viskas pavyksta iš karto, reikia praeiti išbandymus.

Kažkas randa savo laimę jaunystėje, po to nusivilia. Jei nebūčiau praėjęs šeimyninio gyvenimo sunkumų, tada dar galima būtų man priekaištauti : „Kodėl jūs nevedėte? Kodėl neturite vaikų?“.

Bet mano praeityje buvo santuoka, nors ir su liūdna pabaiga. Be to, nesijaučiu vienišas, nes visas mano gyvenimas išvykose. Taip pat šiuo metu baigiu statyti namą užmiestyje.

Gali būti, kad tuomet, kai jame atšvęsiu įkurtuves, šalia manęs jau bus žmona su kuria aš ilgai ir laimingai gyvensiu. Mano planuose, žinoma, sukurti šeimą ir susilaukti vaikų“, – sakė jis viename iš interviu.

Primename, kad 2000-ųjų pradžioje Nikolajus Baskovas vedė prodiuserio Boriso Špigelio dukterį Svetlaną.

2008-aisiais išsiskyrusi pora turi sūnų Bronislavą. Remiantis naujausia informacija, jaunuolis nebendrauja su savo tėvu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.