Kristinos Orbakaitės sūnui – medikų diagnozė: žinia apie ligą buvo netikėta

Vienos populiariausių Rusijos atlikėjų Kristinos Orbakaitės (50 m.) vyriausiajam sūnui, muzikantui ir aktoriui Nikitai Presniakovui (30 m.) diagnozuota liga su nežinomomis pasekmėmis – gėrybiniai augliai (cholesterolio polipai) tulžies pūslėje.

Nuotrauka kairėje: Kristina Orbakaitė, Nikita Presniakovas, Anna Snatkina ir Sergejus Bezrukovas.Nuotrauka dešinėje: Nikita Presniakovas, Kristina Orbakaitė ir Aliona Presniakova.<br>lrytas.lt montažas.
Nuotrauka kairėje: Kristina Orbakaitė, Nikita Presniakovas, Anna Snatkina ir Sergejus Bezrukovas.Nuotrauka dešinėje: Nikita Presniakovas, Kristina Orbakaitė ir Aliona Presniakova.<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2021, 12:25 PM

N.Presniakovo teigimu, to neįmanoma išgydyti – galima tik sustabdyti plitimą.

Yra ir radikalesnis variantas – pašalinti pažeistą organą.

Bet K.Orbakaitės sūnus kol kas nusprendė gydytis specialia dieta.

Rusų chirurgas, hepatologas, medicinos mokslų kandidatas Dmitrijus Monachovas sako: jei polipų daugiau nei trys – tai tulžies pūslės polipozė, kas reiškia ikivėžinį susirgimą.

Duodama interviu Rusijos televizijos kanalo NTV programai „Ty ne poveriš“ („Tu nepatikėsi“) K.Orbakaitė pareiškė, kad žinia apie sūnaus Nikitos ligą jai buvo netikėta.

„Nežinojau, kad jis turi sveikatos problemų. Visiems pasitaiko kokių nors ligų. Nikitai tiesiog patarė laikytis dietos“, – sakė K.Orbakaitė.

N.Presniakovo žmona, modelis Aliona Krasnova (24 m.) papasakojo, kad dabar su vyru sveikai maitinasi ir valgo mažai kalorijų turinčius patiekalus.

„Visiškai nevartojame mėsos. Svarbiausia – nevalgyti riebaus“, – pridūrė Aliona.

N.Presniakovas tvirtina, kad jaučiasi puikiai. Jis sako, kad teisingas mitybos režimas teigiamai paveikė sveikatą. Bet kartais, kaip prisipažino muzikantas, leidžia sau patiekalus, kurie nepriklauso jo dietai.

Vienoje į „Instagram“ įkeltų nuotraukų N.Presniakovas atrodė toks liesas ir išsekęs, kad jo sekėjai sunerimo ar jų dievaitis neserga.

Užtat kūrybinė N.Presniakovo karjera klostosi gerai. Neseniai jis gavo pagrindinį vaidmenį Maskvos „Gubernskij“ teatro spektaklyje „Bevardė žvaigždė“.

N.Presniakovo darbu teatre labai patenkinti. Bet aktorių labai žeidžia, kai sakoma, jog jis turi gerus genus.

„Tai visiškai ne genai, o darbas! – prieštarauja Kristinos Orbakaitės sūnus ir Rusijos primadonos Alos Pugačiovos anūkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.