Šventėms besiruošianti Verka Serdiučka kelia nerimą dėl savo sveikatos

Garsusis Ukrainos atlikėjas Andrijus Danilko (48 m.), geriau atpažįstamas, kaip tiesiog Verka Serdiučka, Naujuosius metus sutiks Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Čia ant scenos moterimi apsimetantis vyras atvyksta ne ilsėtis, o dirbti – kaip žinia, Naujų metų šventė atlikėjams yra viena pelningiausių.

 Verkos Serdiučkos pasirodymas.<br> REUTERS/ Scanpix nuotr.
 Verkos Serdiučkos pasirodymas.<br> REUTERS/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-12 19:47

„Starhit“ praneša, kad dainininkas koncertuos Dubajuje vyksiančiame vakarėlyje.

Kaip pasakojo šventės organizatorius Maksimas Berinas, Verką Serdiučką gerbėjai tiesiog dievina. Vis dėlto, tiems, kas organizuoja šventes ir ten kviečia pasirodyti šį muzikantą gali kilti ne mažų kėblumų. Pavyzdžiui, dėl tam tikros smulkmenos  jis gali atsisakyti net ir didžiausio honoraro bei nesutikti pasirodyti ant scenos.

„Jei atvirai, derybas vedėme tikrai ilgai. Vis dėlto, tinkamesnio atlikėjo už Verką Serdiučką Naujųjų metų šventei nėra. Dirbame jau ne pirmą kartą, jo pasirodymai yra itin kokybiški, o svečiai – išties patenkinti“, – sakė jis.

Visgi, dar visai neseniai internete sklandė kalbos apie prastėjančią A.Danilko sveikatą. Artistas ir pats pripažino, kad kovojo su liga dėl kurios priaugo nemažai svorio. Ukrainiečio vadovas antrino, kad sveikatos bėdos kilo dėl itin įtempto jo darbo grafiko ir dėl to pasireiškusio hormonų sutrikimo.

Dainininko gerbėjai nerimauja, ar sveikatos negalavimai nepasikartos, tačiau M.Berinas sako apie atlikėjo problemas nieko nežinantis.

„Į jo medicininę kortelę nežiūrėjau, bet jokių nusiskundimų apie jo sveikatą negirdėjau, jokių prekaištų iš atlikėjo nesulaukiau. Dabar Andrijus yra puikios nuotaikos ir nekantrauja atvykti į festivalį“, – teigė koncerto organizatorius ir pridūrė, kad žvaigždės honoraras yra didžiulis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?