Reperiui Snoop Doggui – aktorės kaltinimai dėl seksualinės prievartos: neteko pajamų, kentė depresiją

Amerikiečių reperiui Snoop Dogg (50 m.) – neramios dienos. Reperiui, kurio tikrasis vardas Calvinas Cordozaras Broadus jaunesnysis, iškelta byla dėl įtariamos seksualinės prievartos ir smurto prieš moterį, įvykdyto 2013-aisiais Kalifornijoje, praneša „The Guardian“.

 Snoop Dogg.<br> Scanpix/SIPA nuotr.
 Snoop Dogg.<br> Scanpix/SIPA nuotr.
 Snoop Dogg.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Snoop Dogg.<br> Scanpix/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 11, 2022, 1:40 PM, atnaujinta Feb 11, 2022, 1:55 PM

Kartu su Snoop Doggu į teisėsaugos akiratį pateko ir jo bičiulis Donas „Magic“ Juanas.

Nukentėjusioji savo tapatybės atskleisti nepanoro. Ji – profesionali aktorė, modelis, šokėja bei TV laidų vedėja.

Ieškinyje rašoma, kad 2013-ųjų gegužės 29 dieną ji dalyvavo Snoop Dogg koncerte „Club Heat Ultra Lounge“ Anaheime, Kalifornijoje. Vakaro metu ji su bičiulėmis laiką leido VIP zonoje, kur „netyčia susidūrė“ su Donu „Magic“ Juanu. Jis merginas pasikvietė į Snoop Doggo studiją, kur jos laiką leido iki vidurnakčio.

Kaip teigiama ieškinyje, D.Juanas merginai pasiūlė ją parvežti namo arba pas save. Tuomet ji paprašė parvežti į namus. Automobilyje ji užmigo, tad buvo nuvežta į D.Juano namus, o kitą rytą seksualiai išnaudota.

Vėliau ji buvo nuvežta į Snoop Doggo studiją, kur garsus reperis taip pat ją neva seksualiai išnaudojo.

Ieškinyje rašoma, kad Snoop Doggo veiksmai buvo „seksualiai grobuoniški“. Moteris sakė nesipriešino, nes baiminosi dėl savo gyvybės ir darbo. Ji jautė, kad jį atstūmusi gali netekti galimybės įsidarbinti ne tik pas jį, bet ir visame pramogų pasaulyje.

Vis tik nukentėjusi moteris negavo žadėto darbo televizijoje, kadangi atsisakė savo noru santykiauti su Snoop Doggu ir Donu Juanu.

Dėl šių veiksmų jį patyrė nerimą, stresą, depresiją, košmarus, miego sutrikimus, potrauminį stresą, galvos skausmus, sunkius emocinius ir fizinius negalavimus. Moteris taip pat prarado pajamas, premijas, kompensacijas ir kitas darbo išmokas.

Užsienio žurnalistai bandė susisiekti su Snoop Doggo ir Dono „Magic“ Juano atsakovais, tačiau kometarų iš jų kol kas nesulaukė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.