Buvęs A. Voločkovos mylimasis prakalbo apie jųdviejų skyrybas: „Joks save gerbiantis vyras to neatleistų“

Visai neseniai Rusijos balerina Anastasija Voločkova (46 m.) kentėjo dėl išsiskyrimo su pirčių komplekso savininku Sergejumi Kuznecovu, o jau dabar paguodos ieško buvusio mylimojo Olego glėbyje. Sergejus starhit.ru žurnalistams pakomentavo tokius sparčius pokyčius asmeniniame Anastasijos Voločkovos gyvenime.

A. Voločkova ir S. Kuznecovas.<br> lrytas.lt koliažas.
A. Voločkova ir S. Kuznecovas.<br> lrytas.lt koliažas.
A. Voločkova ir S. Kuznecovas.<br> Soc. tinklo nuotr.
A. Voločkova ir S. Kuznecovas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 A. Voločkova.<br> Scanpix/IT nuotr.
 A. Voločkova.<br> Scanpix/IT nuotr.
 A. Voločkova.<br> Scanpix/IT nuotr.
 A. Voločkova.<br> Scanpix/IT nuotr.
 A. Voločkova.<br> Scanpix/IT nuotr.
 A. Voločkova.<br> Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2022-02-14 10:37

Sužinojęs apie naują Anastasijos romaną, Sergejus tik nusijuokė ir pabrėžė, kad visiškai nesigaili, jog išsiskyrė su ja.

„Be komentarų. Aš su ja nebendravau nuo tada, kai išsiskyrėme, ir nebendrausiu. Šis žmogus man yra niekas“, – interviu starhit.ru prisipažino jis.

Beje, nors S.Kuznecovas nesiruošia įvardyti konkrečios išsiskyrimo su balerina priežasties, visgi neslepia – esmė yra jos poelgyje, kurį vargu ar galima pavadinti žmonišku.

„Nenoriu kalbėti apie išsiskyrimo priežastis. Nenorėčiau drabstyti Anastasijos purvais. Jai ir taip visko pakanka. Vienintelis dalykas, kurį noriu pasakyti, yra tai, kad joks save gerbiantis vyras ir tėvas neatleis to, ką ji padarė. Tarp mūsų nebėra santykių ir niekada nebus“, – aiškino jis.

Sergejaus Kuznecovo ir Anastasijos Voločkovos santykiai truko šiek tiek daugiau nei mėnesį. Būsimi meilužiai susipažino TV laidoje „Susituokime!“ ir nebeišsiskyrė.

Netikėtai nutrūkę santykiai su Sergejumi sujaudino baleriną. Ji nemanė, kad viskas taip greitai baigsis.

„Buvo nuostabi Naujųjų metų šventė su Serioža ir jo sūnumi bei romantiška kelionė į Maldyvus, aš spindėjau iš laimės. Jūs visi tai pastebėjote! Aš labai pamilau Seriožą dėl jo požiūrio į mane. Aš taip pat pamilau ir jo sūnų. Mes dar nespėjome pagyventi kartu, kai mus užklupo didžiulis pasmerkimas ir pasipiktinimai. Jokiomis aplinkybėmis neleisiu niekam niekinti Seriožos. Jokiomis aplinkybėmis! Jis nuostabus žmogus!

Mudu su Serioža išliekame žmonėmis vienas kito atžvilgiu! Nes tos emocijos, kurios mus buvo užvaldę – Dievo dovana! Ir nedaugelis sulaukia tokios malonės. Aš jį įsimylėjau visa širdimi! Bet! Tokios aplinkybės. Esame priversti savo santykius paversti draugyste... Kas man, kaip moteriai, yra labai sunku.

Tikiu, kad ir Seriožai... Mes labai pripratome vienas prie kito. Rašau su ašaromis akyse... Todėl, kad visa tai buvo tikra! Man taip liūdna... Ir Seriožai, aš žinau, taip pat... Bet jis amžinai liks mano mylimu Serioža“, – atviravo A.Voločkova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.